< HomePage | Снимки
<- Сряда, 26 Май 2004 | Начална страница | Петък, 28 Май 2004 ->
Четвъртък, 27 Май 2004

Лекцията по мрежова сигурност мина добре. Според мен съм загубил тренинг, но Ники каза, че било чудесно, дори той научил нови неща. Говорих им за Cross Site Scripting (XSS) атаки.

След лекцията хапнахме в Торонто, а аз си тръгнах по-рано, защото имах идея да ходя на кино. Оказа се, че в Арена не дават нищо интересно (или нищо, което не съм гледал), затова реших да почерпя приятели с едно кино и взех билети за "След утрешният ден" за петък. Като се обадих да им съобщя добрата новина, получих покана за домашно кино - днес, която естествено приех.

Гледахме Shrek 2 и Secret Window.

Shrek 2 е супер. Не зная кой ми хареса повече първата или втората част, което винаги е добър знак. Сериозно се базикат с всичко, мохабетите са свежи, анимацията е също толкова добра. Не знам кога ще се появи тук по кината, но препоръчвам да се гледа.

Secret Window с Джони Деп и Джон Тортуро. Също много добър филм, макар и много далеч от комедията, която гледахме преди това. Психария стил Стивън Кинг. И двамата главни герои играя много добре. Историята е интересна, макар и когато се разбра за какво става въпрос веднага да направихме паралел с един филм с Едуард Нортън. Няма да ви казвам кой е, за да ви е интересен филма :-) Препоръчвам да се гледа в домашна обстановка с приятели. На кино няма да е толкова приятен филма (не си струва петте лева, според мен).