< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 17 Май 2004 | Начална страница | Сряда, 19 Май 2004 ->
Вторник, 18 Май 2004

Двучасовата презентация на билинг софтуера за кабелна телевизия мина доста по-добре отколкото очаквах. Въпреки, че почти съм си загубил гласа и се напрягах неимоверно за да ме чуват хората, май разбраха основните положения и идеите. Така или иначе софтуера е готов от повече от два месеца и ги чакахме да се наканят да започнем внедряването. Групичката, която е против едно такова внедряване все повече губи почва под краката си. В най-скоро време ще им секнат далаверките, който въртят. Именно тези далаверки са причината през последната година да се опитват всячески да ни забавят и да ни пречат, най-малкото като говорят зад гърба ни, против нас. Много е трудно да вършиш работата за клиент, когато в самата фирма на клиента има фракция, която прави всичко възможно да не успееш да си свършиш работата.

Вечерта след дълги перипетии (кога ли ще дойде деня да видя на виндовс нещо да тръгне от първият път) гледахе японският филм Азуми. Проспах повечето, защото бях много уморен.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Жоро,
работата ще се оправи като се пусне малко кръвчица. Ти кажи кой, за останалото ще се погрижа аз. По закона на Мърфи вероятността да ти падне интернета в празнични и в почивни дни за повече от 24 часа е 80%. После като си поискаш компенсации за това, че плащаш нещо дето не си ползвал се ослушват.
Отделно някои офиси имат по 2 часа обедна почивка, но това е друга тема.
Бой!

Написа Димитър Василев (www) на 23-May-2004 05:52


По скоро ignore :-) Не успях много да схвана коментара, обаче.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-May-2004 10:02


Накратко: ако имаш нужда от помощници да изчистят бозите в Евротур готов съм да помагам с каквото мога, най-вече с убеждаване.

Написа Димитър Василевл на 23-May-2004 11:58


Ние ги борим, нема проблеми

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-May-2004 23:19