< HomePage | Снимки
<- Петък, 14 Май 2004 | Начална страница | Неделя, 16 Май 2004 ->
Събота, 15 Май 2004
18:30

Жив съм, дори не ме боли глава след вчера въпреки 20-те текили, няколкото водки и рожденният ден на който случайно се оказахме с два контрола девойки и някакви с меки китки, който се въртяха около дамите. Тортата беше вкусна но за съжаление беше малко. Така и не разбрахме коя е рожденничката, но това не ни попречи да се смешим с тълпата, която напираше към бара, на който седяхме ние. Дори по едно време аз бях зад бара макар и да не бях в състояние да сервирам камо ли да сипвам. Изводът, който се налага е, че да да се пие в "Прага" е вредно. Всеки път като отидем там се усмъртяваме и то без дори да сме виновни за това. Този път на прибиране "сладуранките" не ни закачаха и не отпряха оферти, може би са ни запомнили от миналата седмица или просто не съм ги чул. По вероятно второто.

Интересна рекламна кампания са подели водка Спирт^WФлирт. Картички от който можеш да извадиш хартиени фигурки на мъж и жена. Жената е екипирана с три дупки а мъжът с език и патка. Супер забавно е да наблюдаваш какви пози може да измисли човек. Ако пък има две картички тогава вече може да се заформи чудесна оргия.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

"Къде-къде" се пише...а за написаното от теб мога да кажа - можеш да публикуваш "Impressive Toilet Seats: Instructional: Coloring Between the Lines - Scratch 'n Sniff" II, щото едно е написано вече...А да да не забравя - можеш да го напишеш и публикуваш и на php (понеже всички знаем колко велик програмист си на него...или на шел-скриптинг или на елементарни перл скриптчета)... Be well!

Написа Петър на 15-May-2004 15:47


Wow, почитател! Автографи раздавам всеки ден след един на обяд, като ида на работа. От Австрия ще е скъпичко да се домъкнеш, но какво са парите в сравнение с това да си за малко в компанията на жив гений. Цветя и бонбони не пия, не се мъчи да носиш.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2004 16:46