< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 13 Май 2004 | Начална страница | Събота, 15 Май 2004 ->
Петък, 14 Май 2004
15:54

Всички ЛЕЙМЪРИ са полудели и ми пращат някакви си адреси да гласувам на някакви си арабски страници. Честно казано тази дума ЛЕЙМЪР не я обичам но ако почна да пиша обиди на български ще прозвучи много по-грубо. Чак плешивеца онзи ден призовал да се гласува (или да се пращат писма) за "нашите", който са в Алжир или там някъде беше. Се едно ми дреме на оная работа за тях. Много се дразня от такива "спонтанни" изблици на подкрепа. "Българи - юнаци!" - ебал съм ви и вас и простотията ви. (10x на GaBOSS за линка)

Чак открили невероятният "hack", че като си изключиш cookie-тата можеш да гласуваш повече от веднъж. Дори във форума на Мрежова Сигурност, някакъв малоумник публикувал инструкции как да си изключим cookie-тата в Internet Explorer. Ламерия до шия. Батко Ви когато се е гаврил с online гласувания и не са го хващали, а и не се анулирали гласуването, защото сега така ще стане, вие простата тълпа не сте можели да си пуснете крадените игрички под windows...

[ Коментари: 16 ]
Коментари

Кой е "плешивеца"?

Написа Атанас Корчев на 14-May-2004 12:57


Славчо :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-May-2004 13:01


в момента на сайта на Ла джазирата
Microsoft OLE DB Provider for SQL Server error '80004005'

Cannot open database requested in login 'k-server'. Login fails.

/vote/scriptlet.asp, line71
Хе хе хе
Иначе тази истерия и мене почва да ме дразни, все едно нещо вече зависи от нас - мина му времето...

Написа sebastianz55 (www) на 14-May-2004 16:50


можем да поспорим дали когато сме пускали крадените игрички батко е виждал компютър, а не е играел на лимки пред блока.

Във форума на photo-forum.net имаше много интересно мнение и ще си позволя да го цитирам съвсем малко:
"Защото първата стъпка към фашизма е равнодушието"

Ние сме българи, може да са направили по някоя далавера в болницата и да са ги прецакали, почти сигурно е, че нищо не са направили. Но така или иначе са българи. Стоейки пред компа с думите "тъпи ламери, мен ко ми дреме" е направо без коментар....

Написа Георги на 15-May-2004 06:58


Адаш, споменаването на фашизъм автоматично вкарва в действие закона на Godwin, което пък от своя страна значи че губиш аргумента и дискусията се прекратява.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2004 11:21


Ммм.. не съм съвсем съгласен, че тук може да бъде приложем законът на Godwin, макар че, ако започна да обяснявам защо, ще попадна сам под ударите му :)

Така че просто ще кажа, че всъщност съм съгласен с коментара на Георги (не домакина) за равнодушието, както и всъщност с мислите на Пейо по въпроса - http://blog.peio.org/index.php?p=85

Написа Петър Пенчев (www) на 15-May-2004 13:15


А, да, и в добавка към предишния коментар само да кажа, че, Жоро (този път домакина на блога ;), ако си искал да кажеш, че това си е твоят блог, и в него ти винаги си прав, това всъщност не мога да го отрека :) Но това не ми пречи да изразя все пак dissenting opinion, пък ако ще и да намериш отнякъде голям хубав чувал и да подтиснеш мнението ми по примера на зверчетата от "Алиса в страната на чудесата" :)

Написа Петър Пенчев (www) на 15-May-2004 13:17


Аз съм по-съгласен с този коментар и следващият след него: http://tinyurl.com/2tvjc

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2004 13:17


Убеждението ми, че най-голямата и самодоволна измет, наричашта себе си "патриоти", е останала в България, се затвърждава и от подобни постинги - на сайта на Праведния Чорбаджийски...Незнанието не извинява - простотята на "умния" също...На няколко "умни"
анти-леймъри им сложете един да ги води, че може и да се загубят в криворазбрания си "Интернет" и "Сайбър" морал и няма да стигнат по-далеч от кръчмата...А да забравих девиза на UnixSol® - всичко, за което не ни се плаща ни е минало през "уя", а за това което ни се плаща - е само време да ни мине през същото велико място!"

Написа Петър на 15-May-2004 15:17


Добър девиз, макар че е грешен. Нашият е "При нас е скъпо" :-) Освен това нещо си се объркал, не съм праведен, просто винаги съм прав има голяма разлика.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2004 15:19


За едно си прав - докато пикаеш ! А за другото - мисля, че хората трябва да говорят за теб...

Написа Петър на 15-May-2004 15:27


Къде, къде по удобно е да седнеш и да пикаеш докато сереш. Съчетание на удобство и удоволствие. Хората могат да си говорят каквото искат, както сам каза (и позна) каквото и да кажат за мен ми е "през уя" :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2004 15:32


gad at bulgaria.org

ако това те навява на някакви мисли изобщо...

Написа Георги на 15-May-2004 15:49


Хубав емайл.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2004 16:43


Ебал си ги, ама ако ти се случи на теб, ще те питам.

Написа Ламера на 14-Sep-2004 13:29


Няма как да ми се случи. Не съм тръгнал, като тях да ходя при арабите да ги ръгат в дупетата за парички. Кой каквото сам си го направи, никой не може да му го направи. Така че за тях ми е уя, за тях и за останалите току що събудили се ламери^Wпатриоти?!?!

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-Sep-2004 14:02