< HomePage | Снимки
<- Вторник, 4 Май 2004 | Начална страница | Четвъртък, 6 Май 2004 ->
Сряда, 5 Май 2004
12:47

Текста по-долу съм го написъл вчера като съм прибрал. Публикувам го днес, първо защото вчера не съм бил в състояние да го направя и второ защото колко и да съм бил мотан, вътрешната спирачка ме е спряла да пусна нещо, което съм написал, но не съм бил в състояние да прочета. Пуснам го само с коригирани правописни грешки. Явно трудно съм нацелвал буквите :-)

Дрънканици

Положението е трагично. За десет лева ти предлагат свирка за двайсет ебане. И това в центъра на София. "Хайде пичове за двайсет лева - любоФ!".

К'ва любов ма!?!?! Ебаси и купона, може да съм много пиян ама това не е любов. Мамка му това е толкова далече от любов, че не мога да го измеря в някакви мерки. Дори и след многото бира и водка не сме толкова пияни, че да приемем тази "любоФ". Сигурно има търсене ама аз други освен самите предлагащи не видях.

Девалвация, батка! За двайсет лева "чукане". Ми то ако извадя петдесет и току виж мога да и строша кратуната проста, щото съм комплексар и обичам да бия жени, пък петдесет кинта к'во са.

Как можем да изравним с пари едно човешко падение? И това на двайсет метра от мястото където живея. Ебаси! Какъв е избора? Да продължвам да си живея в неведение и да си смятам, че живота е прекрасен или да не мисля и да го ударя на пънкария, простотии, триене на УЙндолси и насилие.

Честно казано отказвам да го ударя на простотия! Който иска да прави свирки за десет лева, а който иска да се ебе за двайсет лева. Това явно са бедни хорица, за който живота се свежда до десетте лева, който ще вземе от тъпата свирка с презерватив, която е направил(а). Е майната ви. Щом за вас живота е това, мрете като кучета. За мен живота не е това! Живота е прекрасно нещо, а като ви се струва, че е гаден и "нема работа, батеее" опитайте се да не е така и да промените нещо. Има планини, хора, свят, неща, който очакват да се случат! Това че правите свирки на двайсет метра от "Петте кьошета" не значи, че нищо хубаво няма да ви се случи! Вземете се в ръце и нещата ще си дойдат на мястото. All you need is love, прави са Beatles.

Не ми се пише повече, писна ми. Всичко друго искам да го кажа "лице в лице". Писането е бездушно. Личният контакт е всичко.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Напълно съм съгласен с теб Жоро,
всички които правят "шФирки" за 5лв и т.н. имат избора да не го правят, както и всеки има избора - да направи живота си по добър и радостен... е да ама.... има една самоунищожителна частица, която се проявява при доста хора.... има и още нещо - садо-мазохизма, който човек проявява... "за да е щастлив .... трябва да направя някои жертви..." е това не е правилно, според мен....

има и друго - приемането на живота за даденост - пускаш се по течението и... по някое време просто потъваш сред тинята...
А колкото до личния контатк - да знаеш само колко съм съгласен с теб(аз си имам проблеми с това напоследък)! Цялото това ойнлайн общество отчуждава наистина много...
абе...май и аз взех да дрънкам много.... :)

Написа valqk (www) на 05-May-2004 10:41


Хайде, не бъдете толкова сурови :-)
Вярно, че избор има винаги. Но.. я, се поставете на тяхно място - израствате в такава среда, с такива ценности, достатъчно презирани от голяма част от обществото. Сами ще видите, че с подобни обстоятелства и недостатъчно мотивираност /или поне не навреме/ трудно се изплува.

От опит мога да кажа, че има разни периоди, където дребни неприятности растат като гъби след дъжд. И ако се проточат по-дълго, отколкото можете да понесете, все по-трудно се оказва съпротива.. И за каква радост може да става въпрос, когато мислиш как да запълниш с храна къркорещата празнина? Хъм? Ами ако се бяхте родили в Бангладеш? Ай-ай, както казваше змея Гошо ;-)

Написа Pocu (www) на 10-May-2004 12:28


Ако се бях родил Бангладеш, щях да стана терорист и да взривявам каквото ми падне. Huh, huh, huh, fire, fire, fire :-) След като са в такава среда и не правят нищо за да я променят - нямат право да се оплакват и аз като работещ човек да им плащам детски-социални и т.н. Както съм написал "да мрат като кучета".

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 10-May-2004 12:55