< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 29 Април 2004 | Начална страница | Събота, 1 Май 2004 ->
Петък, 30 Април 2004
15:08

Ходих в София ленд и се пуснах на "Кулата" и на "Влакчето на Инди". "Кулата" не беше нищо особено пък и е нисичка. Само 43 метра. Има малка изненада първоначално като те дръпне нагоре, но мен като стар бънджи скачач не може да ме уплаши. Пък то и да се плашиш и да не се плашиш се тая. Вързан си няма къде да бягаш и от теб нищо не зависи. Ей затова бънджито е "100% адреналин", а тая кула - пълен ташак. То верно, че е за по-нормални не за такива като мен ама все пак можеше да засилват малко повече.

"Влакчето на Инди" са едни малки вагончета, който се мотаят по релсите сравнително бавно. Возил съм се на подобно нещо в Пратера във Виена. Взех си снимка от момента, в който засилва най-много (гадове 5лв струва, 5 цирея на гъза да ви излязат дано) и като е гледам се съм си съвсем нормален. Това сигурно, защото не знаех че ще ме снимат. Другият път ще изглеждам ужасен - обещавам.

Една интересна атракция която те върти надолу с главата беше затворена иначе щях да я пробвам. Като я отворят си търся компания с която да отидем да си вземем по една целодневна карта за навсякъде (15лв.) и да се пощурим от возене и глупости. Ако някой (НЯКОЯ) има мерак да си прати мерките на познатият адрес или да използва коментарите. hi! asl? :-)

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Как па така си излязъл 'нормален' бре, колко пъти съм те снимал - все като шампион по обръщане на чашки излизаш ;) Да беше са обадил да дода с апарата, не да та щават 5 гроша, хем и страшен щеше да излезеш ;)

Написа GaBOSS на 30-Apr-2004 15:36


Е там където ме снимат няма как ти да ме снимаш. На десет метра над земята и тъкмо съм се засилил, ако си отпред така ще те блъсне количката че току виж предал богу дух :)

Освен това твоят апарат ме мрази и все грозни снимки ми прави.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 30-Apr-2004 15:39