< HomePage | Снимки
<- Сряда, 21 Април 2004 | Начална страница | Петък, 23 Април 2004 ->
Четвъртък, 22 Април 2004
16:22

Вчера беше най-лошото ми напиване от началото на годината. Явно съм загубил тренинг щом от 4 литра столично така здраво се наковах. Ранното ставане днес също не спомогна за намаляване на болката в главата, която цял ден ме цепи яко. За пореден път се убеждавам, че трябва да се пие редовно, защото загубиш ли тренинг става страшно.

Да предупредя хората, който ще ходят в "При Кмета" да не го правят. Ако ще си правите купонче и не обичате циганска музика, там не е за вас. Освен това ако докато танцувате се събличате ви правят забележка, че ще ви изхвърлят. Ако се бях съблекъл трети път сигурно дори щяха да си изпълнят предупреждението.

Много е селско да се пускат поздрави по микрофона. За Сульо Пульо и пичка му матерна. Избягвайте да го правите в мое присъствие, когато съм трезвен, защото рискувате много. И сега един поздрав за София Ленд - да го духате.

23:59

След като беше ясно, че няма да свършим и за пет стотинки работа се оттеглихме да гледаме филми. Имаше вечер на научно популярните филми. IMAX, BBC и т.н. Нагледах се на красотии и получих един тон ценна информация. Не знаех например, че Австралия е единственото място където камили се разхождат свободно и си се чивтосват из природата (даже го показаха, бая неприятна гледа, навсякъде хвърчи сумати плюнка). Изобщо пълен хаос и анархия по отношение на доведените видове (лисици, зайци, камили, некви отровни жаби). Та тези домъкнатите от "стартият континент" видове, ебават мамата на местните животинки, който са уникални и ги има само в Австралия. Гадна работа.

Гледахме и един IMAX филм за Grand Canyon. Голяма работа е това, ша знаете. Невероятни красоти. Някой ден бих искал да отида там. За съжаление това ще стане само когато тъпите американци се вземат в ръце и престанат да третират всички като престъпници.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Жоре,явно алкохола ти е дошъл много и са те ядосали.Хвани си едно гадже за седмица или за 3 дни и отиди на Витоша за да подишаш чист въздух и се успокоиш.Колкото до тъпанарите те са навсякъде и от тях няма отърване затова е хубаво да им се връткат нежни номерца за да се оплитат в собствените си глупотевини.Секс и успех:))))

Написа Vili на 22-Apr-2004 18:23


За седмица или за три дни ако ще си хващам гадже по-еФтино ще ми излезе да си наема професионалистка :-) поне няма да се обяснявам за кво става въпрос.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 23-Apr-2004 08:30