< HomePage | Снимки
<- Неделя, 18 Април 2004 | Начална страница | Вторник, 20 Април 2004 ->
Понеделник, 19 Април 2004
Гледането на женски гърди удължава живота на мъжа. Открих тази статия във форума на anime.ludost.net. Е, щом така казват учените, няма как да не се съглася с тях. Пък и човек трябва да мисли за здравето си. Обаче няколко въпроса не ми дават мира. Първо - жените всеки път като погледнат надолу и виждат гърди. Това е чудесно-прекрасно, както обича да казва един приятел. Добре де, ама как успяват да свършат изобщо каквото и да е? Аз ако имам постоянно пред мен красиви гърди да ми се премрежват очите, нищо няма да мога да свърша. Сърцето ми ще работи усилено, и това определено ще ми помага в дългосрочен план. Прави ще да са тези учени. А вторият въпрос, който силно ме интересува е какво освен гърди гледат жените за да живеят по-дълго от мъжете. Статистически наистина живеят по-дълго. Това с гърдите - ясно, ама трябва да има нещо друго, което е неуловимо за моята проста личност.

Гледахме "21 грама" със Шон Пен и Бенисио Дел Торо. Монтажът на филма почти успя да компенсира плоската история. Филмът става за едно гледане, ако не за друго то поне заради секс сцената с русата мацка, която имаше невероятни щръкнали зърна. Прекрасна работа. Направо чудесна. Ей заради тези няколко кадъра си струваше да се изгледа целият филм. Не получих отговор на въпроса си, дали каката беше естествено руса, но пък човек не може да получи всичко на този свят. В този филм има и за дамите нещо. Ако са търпеливи, малко след сцената със зърната (ще трябва да я гледам пак) ще имате щастието (ебати и щастието) да видите голият задник на Шон Пен, така както го е виждала Мадона преди Шон да почне да я поплясква със шамари.

Хайде стига съм писъл глупости, че като чета какво се е получило, само едно споменаване на топки и патки трябва и блога от днес става само за 18+ годишни :-PP~~

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Ехх те гърдите са си добре стига да ги има ...
За нас мъжете големите гърди са добре дошли, дали за
жените е същото и дали всеки път като погледнат на долу
не съжаляват :))

Друг недостатък: големите гърди през лятото. Не ми се и мисли :)))) Който ги има да си има :ПП. На мен ми стигат и по малки :)

Написа StarLight на 19-Apr-2004 23:50


Бе аз съм чувал, че големите гърди пречели (на жените де, на мен няма как да ми пречат). А лятото не случайно ми е един от най-любимите сезони 8)

А това за стигането - не знам. Това да не е манджа да ти стигне бре. Гърдите не правят жената. Така съм чувал и съм склонен да се съглася. Пък и голямо-малко да не забравяме, че на земята всяко нещо (мъжко или женско) рано или късно се устремява надолу :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Apr-2004 23:54