< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 15 Април 2004 | Начална страница | Събота, 17 Април 2004 ->
Петък, 16 Април 2004

Отдавна не бях ходил в Грифин за по супа и го отчитам като голям пропуск. Там можете да хапнете най-хубавата пилешка супа в цяла София. Самият Грифин се намира на "Неофит Рилски" между "Ангел Кънчев" и "Христо Белчев", което е на няма и сто метра от офисът ми. Всичко е прясно, няма полуфабрикати или поне така твърдят в менюто ;)

Вечерта пък тествахме новата кръчма Авалон, която е точно срещу Грифин. И там се представиха добре с количеството и качеството на поднесената ни храна. Засега получават 5+.

Като гледам интереса към кода на дневника не е голям. Точно това и очаквах :) За три дни е свален двайсетина пъти. Имам някои идеи за добавки, но първо трябва да ги обмисля. Засега идеите са: оповестяване по емайла за нов коментар за даден ден и добавяне на страница със статистика - най-коментирано, брой думи, колко постинга има общо, ей такива неща. Още не съм се отказал от това да добавям заглавия към постингите, но не мога да реша как да го реализирам елегантно.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Можеш да направиш възможност коментарите да не се показват на индекса, а да се извикват било с popup или не. Също може би ще е по-добре леко по-малък шрифт :) Така де да улесниш хората като мен, които не разбират от програмиране - инсталираме и ползваме :)

Написа Георги Иванов на 20-Apr-2004 07:03


Мразя изкачащи прозорчета. В момента е по-лесно за четене от хората който искат да видят постингите + дискусията. Останалите просто могат да игнорират коментарите. Да направя коментарите подскачащи, значи да намаля броя на хората който ги четат. Изобщо нямам такова намерение. Това най-много им мразя на wordpress и movable types, скритите коментари под статиите.

Шрифта си е добре. По-добре да е по-голям отколко нещо дребно и всеки да се налага да ползва zoom. Нагледал съм се на дребни сайтове, който си мислят че 11px е нормален шрифт. Когато си 1280x1024 или на 1600x1200 изобщо не е така. Големините на шрифтовете са зададени при мен в points (pt), което е препоръчителният начин да се прави.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Apr-2004 08:41