< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 5 Април 2004 | Начална страница | Сряда, 7 Април 2004 ->
Вторник, 6 Април 2004

Ранно ставане и прибиране към София. В сервиза казаха, че колицата е "перфектна!" :-) Взех си място в гаража под НДК. 123 лв. на месец, но си струва. Не е далече от вкъщи, охранявано е, не е особено скъпо, пък мястото което ми се падна е много близко до входа и лесно за паркиране.

Недоспиването не ми се отразява добре и затова реших следобед да дремна малко. Събудих се точно на време за теста по мрежова. Самият тест мина много бързо, първо защото нямаше много хора и второ защото хората явно са почнали да стават спецове и свършват сравнително бързо с тестовете ни. Средният резултат е над 25, което е рекорд в сравнение с тестовете правени досега от нас. Perl-аджийте така и не изпратиха въпроси, така че имахме 17 нови и 13 стари въпроса. Най-смешното беше, че в бързането един въпрос за linux, на който един от верните отговори е "е OS с отворен код" го бяхме сложили два пъти :)

В Торонто развалих на ManiaX-а диетата, почерпих момчетата за новата придобивка (не им казах обаче каква е), след което се прибрах вкъщи.

Включих се към протеста срещу софтуерните патенти и си лицензирах дневника под Creative Commons лиценз. За повече информация вижте бутончето в дъното на страницита.