< HomePage | Снимки
<- Сряда, 24 Март 2004 | Начална страница | Петък, 26 Март 2004 ->
Четвъртък, 25 Март 2004
13:35

Дописах историята за бънджито в Търново. Можете да я прочетете в секцията приключения под заглавие Големият страх. Ако ви хареса (или не ви хареса), моля добавяйте коментарите към нея, не тук.

22:06

Краката ми станаха на понички от обикаляне с новите обувки по разни автокъщи из цяла София. Добрата новина е че май локализирах каквото търсех. Ще видим дали утре ще имам късмета да си го взема. Ебаси и късмета, точно когато трябва да се обикаля, студентите блокират пътища заради някакви си билетчета (или карти или там квото и да е, майната му), на Спас колата още не е поправена, някакви нови вируси се опитват да ми пълнят пощата та се наложи да филтрирам .zip атачмънти и изобщо само хубави неща.

Майкрософт да го ...... много се кефя, че ги глобиха, заслужават си го. Даже малко са ги глобили. Европейската комисия можеше да измисли някакво взимане на секрети от чичко били и чичко стиви. Е за това бих си платил вече.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

е то ще се обжалва, и ще минат още 3-4-5 години, докато се изчерпят всички инстанции. До тогава Били ще е реализирал още ен на брой милиарда от монопола си, и така. Пука му за мижавата глобичка.

Написа Джорджи на 28-Mar-2004 22:44


Обжалва не обжалва няма значение. Важното е че сега спокойно като говориш с някой можеш да казваш, че са осъдени за злоупотреба с монополно положение и в щатите и в Европа. А и за самото обжалване не съм толкова сигурен, че ще се влачи, не е България това..

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Mar-2004 13:07