< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 15 Март 2004 | Начална страница | Сряда, 17 Март 2004 ->
Вторник, 16 Март 2004
00:10

Is there anybody out there? Много е тъпо да забравиш да си платиш домейна и да експирира въпреки TTL от 3 дни. За щастие края на третият ден се е паднал в събота и само в неделя и понеделник е имало проблеми. Сега би трябвало да е наред. Пфууу пълна идиотщина особено, като се има предвид, че минимум преди месец предупредих да се плати unixsol.org. Е хората явно действат като мен - каквото не им е 100% приоритет го забравят :-)

02:34

Току що изведох правило за бързо отсяване на писмата, който можеш директно да триеш (важи и за писания по форуми). Правилото е много просто и гласи:

"Ако писмото/постът_във_форума е на чатица/мейлица/шльокавица то в 95% от случайте автора е идиот и не си струва да си губите времето да го четете. Останалите 5% обикновено могат да се наваксат ако все пак прочетете какво е написал идиота!"

Подарявам открието си на света и се надявам да спести много време на хората, на който се налага често да общуват по емайл и да пишат по форуми.

17:25

Вече имам The Code - Linux (Codename Linux) на английски. Много съм доволен, живота е прекрасен!

Да видим дали ще е така и след днешната лекция. Пак ще я водя аз и ще е за проблемите в сигурността при писане на PHP. След това продължаваме с празнуването на рожденният ден на Течата. Очаква ни голям трийсет литров кег с бира, дано успеем да го преборим и след това да долазим цели до вкъщи :-)