< HomePage | Снимки
<- Вторник, 9 Март 2004 | Начална страница | Четвъртък, 11 Март 2004 ->
Сряда, 10 Март 2004

Разходки из цяла София за оправяне на всякакви сметки. Май съм споменавал колко мразя да плащам сметки. Особено пък, когато го правя с последните си останали пари за деня. Отдавна не се бях возил на трамвай и днес си припомних защо не го правя често. По-принцип са ми забавни малоумниците, който вдигат скандали, карат се или се тюхкат заради "скапана държава", само че точно днес не ми се слушаха подобни глупотевини. Хубаво че возенето ми в градският транспорт беше за малко.

Не стига това ами и е излязал някакъв нов вариант на шибаният бозиндолски вирус My.Doom.нещоси и пощата на admin @ top . bg пак се пълни с пощи големи около 35 Kb. Сериозно обмислям всички пощи с .zip атачмънти да почна да ги правя нещо с което да вредя на чичко били. Още не се е родил подъл план в главата ми но със сигурност ще се случи.

Всяка гадост носи радост! Всяка гадост направена на чичко били (и неговите зомбясали последователи) води до огромна радост. Елате пак ми обяснявайте за сигурност! Ама си вземете боксовите ръкавици и протекторите...

[ Коментари: 2 ]
Коментари

бъди екстремен - пробвай пътнически влак.

Написа Пейо (www) на 11-Mar-2004 07:10


Предпочитам да скачам с бънджи :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 11-Mar-2004 08:59