< HomePage | Снимки
<- Четвъртък, 4 Март 2004 | Начална страница | Събота, 6 Март 2004 ->
Петък, 5 Март 2004

Ранно ставане и бързо отиване в ЦИД, където трябваше да "забавлявам" хората, докато дойдат Глен и Йовко от срещата в Министерството на транспорта. За щастие не бях разбрал и се оказа, че срещата е в 11 а не в десет, така че не се наложи да връзвам никой за да остане за срещата (която всъщност почна в 11 и 30). Интересни техники имат в този ЦИД (и ManiaX-а го е отбелзявал в блога си). На мен най-много ми хареса големият Sony телевизор (другият път като идем обмислям "бомба", проблема е как да го изнеса, чакам идеи).

След края на срещата се самопредложих за екипа по забавления на госта и с малко помощ измислихме да го водим в Етнографския музей.

Отиваме там и бам! Какво се оказва?

Ами той работел само в понеделник. What the fuck?

Поне разгледахме Националната галерия, а аз успях да налъжа Глен за това, че гледа Владимир Димитров - Майстора (оказа се, че цялата изложба е на някакъв друг). Хубаво че през цялото време Пейо и Сале ми помагаха (голямо 10X!), иначе най-вероятно щях да го налъжа по-сериозно.

Тръгнахме да разглеждаме Александър Невски и лично на мен ми беше интересно, защото не бях влизал там.

След това се тествахме на някаква изложба на Шипка 6, която се оказа, че е някакво съвременно изкуство, от вида дето автора се е напил като добиче, срал е, мазал е по себе си и на това му вика пърформанс /е, точно това го нямаше :-) но имаше всякакви дивотии изложени като изкуство/.

От там, банка (този път ФИБ се мотаеха много), кафе и отиване на среща, която изкочи в последния момент. Докато намеря точно къде отиваме, обиколихме едва ли не всяка сграда и стълбище в сградите на пощата и министерство на транспорта. Естестествено по закона за всемирната гадост, мястото се оказа точно това, което няколко пъти бях подминавал само защото реших, че не може да е там. Don't ASSuME, in action.

Срещата мина добре, появи се Камен, изпратихме Глен до хотела и се отдадох на заслужена (дали?) почивка. Цял ден да се мотаеш из София и да плямпаш на английски е уморителна работа, от мен да знаете.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Пич, thanks за помощта, защото три дни с Глен определено ме измъчиха... Thanks a lot! Баси, по инерция днес си поръчах чай на английски и трябваше да се извинявам ;)

Написа yovko (www) на 07-Mar-2004 16:43


10x, не съм направил нищо чак толкова. Май този път добре се сработхиме в София и всеки пое по малко от разкарването около Глен.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 07-Mar-2004 23:41