< HomePage | Снимки
<- Петък, 6 Февруари 2004 | Начална страница | Неделя, 8 Февруари 2004 ->
Събота, 7 Февруари 2004

Кацаме в Лондон на Heathrow. Летището не ми харесва изобщо. Чакаме дълго докато дойде автобус да ни превози до терминал 1. Пътя до терминал едно, изобщо не е най-приятната гледка, която можете да видите. Както и да е, стигаме до прословутият терминал 1 и аз тръгвам да си купя картички. Е да ама не успявам да намеря никъде. Ебаси и идиотското летище. Не стига, че е грозно ами няма и какво ми трябва. Даже и летище София изглежда по-гостоприемно.

Качваме се на самолета (Airbus A319), хапваме и започваме да си допиваме wiskey-то, което си купихме на летището в Cape Town. Малко преди края на полета сме го довършили, даваме на стюардесата празната бутилка, а тя ни се смее и ни казва, че било абсолютно забранено да се пие на борда на самолета. Много ти здраве - никъде няма знаци, който да го показват, ще си пия колкото си искам, к'во да не ме свалите?

Кацаме в София, всички са се навлекли, а аз си ходя по къси панталони, тениска "I just jumped from the highest bungy in the world" и шапка Face Adrenalin. Гледат ме малко като извънземен ама не ми пука, на мен ми е топличко :-)

Спас, Марти и Течата ни посрещат. Правим си една снимка на летището, майка ми и баща ми си тръгват към Пазарджик, а аз се прибирам вкъщи. Вечерта има купон в Халбите по случай моето прибиране. Купона съвпада с рожденият ден на Зденек, но неговият купон е наблизо, така че няма проблеми да се довършим там.