< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 26 Януари 2004 | Начална страница | Сряда, 28 Януари 2004 ->
Вторник, 27 Януари 2004
13:50

Рожденият ден на Антон. Довечера ще е яко пънкария и напиване. Да видим този път какви ще ги изпонасвърши народа.

16:15

Някакъв посран малоумен смотан олигофрен е спамнал форума на bgit.net. Оплаках се на собствениците на сайта, заради който е спамвал та дано му изтрият акаунта.

И тук май е мястото официално да обявя (не че не съм го казвал 100 пъти) - падне ли ми някой спамер в ръцете ще му строша всяка една кост в тялото, ще го накълцам на парчета и след това ще сипвам сол в раните му докато пукне в ужасни мъки. Спамерите са най-долните същества в интернет! Трябва да бъдат преследвани бити и насилвани! Каквото лошо се сетите, че може да се направи на някого направете го на някой спамер.

Най-отвратителното в цялата история е, че почват да се появяват и български спамерчета. С тях борбата обикновенно е лесна. Те са толкова прости и малоумни, че даже не могат да се крият ефективно. DoS-а на сайта им, изпращане на стотина хиляди писъмца към тях и още няколко хитринки, който си крия по джобовете вършат супер работа за да ги откажеш от правенето на глупости втори път.

Тъпият нов майкрософтски вирус, който е излязал и DoS-ва sco.com, даже не съм го и видял :) явно филтрите на пощенският ми сървър си работят чудесно.