< HomePage | Снимки
<- Неделя, 25 Януари 2004 | Начална страница | Вторник, 27 Януари 2004 ->
Понеделник, 26 Януари 2004
16:47

Направих няколко добавки в кода, който движи дневника. Добавих възможност всеки запис да се преглежда отделно, а скоро ще има и RSS feed. Като се съберат записи за повече от един месец мисля да добавя и възможност за разглеждане по месеци, засега обаче няма нужда.

17:33

Добавих и RSS feeds. Връзките към тях ще видите в менюто отстрани при другите линкове. За пример ползвах генерираният XML от Movable Type. За щастие още от началото на писането на дневника използвам XHTML, така че не се наложи да променям нищо по текстовете. В XML-а винаги се показват последните 15 записа.

23:59

Преди да заспя гледах по Диема+, Шестият Ден с Бат Арни. Гледал съм го и преди слаба работа е. Още не мога да си простя десетте лева, който платих за предпремиерна прожекция във FX Cinema по-миналата година. Бяхме с Антон и си мислехме, че след като Бат Арни ще е x2 (клониран) ще има два пъти повече трепане и взривове. Нищо подобно, едвам успяха да взривят една сграда и то не беше дори много зрелищно! Съвсем друга работа е Истински Лъжи, където взривиха атомна бомба, а бонус беше че я гръмнаха в Щатите. Кеф! Както и да е...любим цитат от Шестият Ден - "Върховният съд спря корпорацията Майкрософт да купи щата Калифорния. Аргументът беше, че корпорациите нямат право да са собственици на американски щати.".