< HomePage | Снимки
<- Сряда, 21 Януари 2004 | Начална страница | Петък, 23 Януари 2004 ->
Четвъртък, 22 Януари 2004
08:30

Ти в ред ли си да пишеш толкова рано бе? Амии не съм май, щото не съм си лягал и сега се прибирам. Нищо тъкмо ще опиша как мина вчерашната вечер, който продължи до сега.

Вчера след контестациите (леле колко се чудих как беше думата), отидохме в Тукан с колегите. Не знам защо но за трети или четвърти път забелязвам, че след лекция отидем ли в Тукан, почва да ми се пие зверски, глътвам нещо там, изнасям се нанякаде и след това става голям купон. Днес беше потвърждение на правилото.

Отидох в старият офис и след като поиграх малко на някаква пуцалка се замъкнахме в Дивака. Вечерта тъкмо започваше, водките също. За пръв път съумяхме да счупим пепелник там. Добре че си ни знаят...

Следват култови части от разговорите, който записах на една салфетка за да не ги забравя. Хората се съгласиха да бъдат цитирани :-)

При обсъждането на въпроса - "Какво ще си купиш ако имаш един милион лева?" всеки изказа някакви странни желания. Луко обаче, какъвто си е алтернативен направо ни уби:
- Ще си купя 14 процесорен сървър с Intel-ски процесори!
- ?!?!? (недоумение от наша страна) ..... и?
- И ще си предложа услугите!

Следващото може да ви прозвучи като виц но го видях (чух) на живо :-)

След вече 30 минутно лирично отклонение по темата - трафик, интернет, работа, компютри и т.н., нормалните хора на масата е ги хванащат нервите. Следва въпрос към Луко, който най-дейно води разговора:
- Колко да ти дам за да спреш да говориш за работа?
...отговорът естестествено не закъснява...
- $6000 долара. Толкова струват 2 мегабита външен трафик.

Не мога да изпусна и другият класик, Течо:
- Малей! Супер много те харесвам! ........ шегувам се.
- Ти си супер боклук! ....... шегувам се.

След Дивака се отнесохме у Течата и продължихме със зелен Sobieski, пури, музика и танци. Тръгнахме си в 8 без 15 и ми е много чудно как така от тях до нас съм стигнал за 45 мин при условие, че пътя е за 15 мин. Никъде не сме се спирали даже вървяхме бързо. Е това остава загадката на вечерта. Има някакво предположение че сме чакали светофара на Витошка 30 мин да светне зелено ама не ми се вярва много, много %-)

14:05

Събуждане, естествено изпуснах сутрешният влак за Пазарджик. Нищо ще се кача в 16 и 20.

18:10

Пз! За пръв път тази година. Посрещането беше не точно, както очаквах. Хванах си такси за вкъщи но не мина без приключения. Първо 20 секунди дърпах вратата, защото беше замръзнала. След като най-накрая успях да я отворя и да се кача, таксито тръгна, но 10 метра след това шибаната врата се отвори на един завой и замалко да изпадна! От тук нататък през целият път трябваше да я държа за дръжката за да не се отваря (добре че града е малък и стигнахме за няма и 5 мин).

19:40

Защо в шибаното заведение няма Зелен Sobieski, а като питам за Bacardi ме гледат като изстреляни? 5% сервиз отгоре на това! Утре се прибирам, майната му.