< HomePage | Снимки
<- Вторник, 20 Януари 2004 | Начална страница | Четвъртък, 22 Януари 2004 ->
Сряда, 21 Януари 2004
12:28

Patrick Volkerding отговори на bug report-а ми и пусна нов пакет kdemultimedia. Доволен съм, защото се случва за втори път. Миналият път пак реагира за по-малко от един ден (че даже и в ChangeLog-а ме спомена). Take this Billy Boy!

Във full-disclosure продължава идиотският flamewar около personal firewall day. Не стига това ами и нов се заформя около това, че много се плюело по микрософт. Че за тях хубава дума може ли да каже човек? Мамка му всеки си има мнение както всеки си има гъз, не е нужно всеки да сере във всеки thread, който се заформи! Не че ми пречи особено да натискам T и да прескачам простотиите, ама поне в един thread да се пишеше. Всякакви глупаци (най-вероятно ползвайки Outlook или друг подобен piece of crap) развалят thread-ването на съобщенията и в един момент почвам да се боря с 10-ина нишки наведнъж, аман.

Грешката в qmail-smtpd, която Жоро Гунински откри не е exploitable (както и очаквах). Много съжалявам ManiaX-е ама няма радост за теб ;-)

16:11

След като вчера беше най-странното време, което съм виждал през януари (15 градуса, слънце, вали дъжд) днес всичко се обърна. Вали гаден сняг цял ден и даже натрупва, пфууу.