< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 19 Януари 2004 | Начална страница | Сряда, 21 Януари 2004 ->
Вторник, 20 Януари 2004
13:31

Платих си наеми и всякакви сметки и сега съм доволен, че поне до началото на март няма да се занимавам отново с подобни досадни дейности. Интересен hack от живота, ако на едната каса ви кажат, че не могат да търсят по адрес за да си платите, просто отидете на другата и започнете направо да питате за адреса. За мое голямо учудване в ел. снабдяване сработи :-)

Сложих резултатите от тест 2 на Мрежова сигурност на сайта. Хич не съм радостен от това, което виждам :(

Кракът вече ми минава, още два дни максимум и всичко ще е зараснало. Tatoo rulez!

Вече имам подробностите за ходенето до Южна Африка. Ще летим на 29-ти януари за Лондон с British Airways, там имаме два часа престой след което ни предстоят 11 часа полет до Йоханесбург. От там заминаваме за Sun City, където имаме три /или четири/ нощувки. Ще спим в Sun City Hotel. Следва фото сафари (нищо няма да трепем, явно), разглеждане на Йоханесбург и вътрешен полет до Кейптаун. Преспиване, а на другият ден Peninsula Tour - разходка до Нос Добра Надежда (Cape of Good Hope). Това е най-южната част на Африка, където се срещат Индийският и Атлантическия океан. Точката на самото срещане се нарича Cape Point. Продължава се с разходка по бреговата ивица False Bay до Boulders Beach, където ще се мотаем около пингвините Jackass (що за тъпо име? /били наречени така, защото ревели като магарета, хехех/). На следващият ден разглеждане на третият по големина аквариум в света или дегустация на вина Wineland Tour (как ли ще ни качат в самолета след това :-) Довлачване до самолета (Boeing 747), 12 часа полет до Лондон, два часа престой и още два часа полет до София. На 7-ми февруари в два следобед трябва да сме тук.

За съжаление в пътуването не е предвидено посещение на най-високият мост за bungy jumping в света - Bloukrans River Bridge. Честно казано разни разходки за гледане на растения и пингвини ще ги пропусна с удоволствие (мога да си ги гледам и по Discovery и National Geographic). Ще се опитам да се добера до моста на всяка цена! След като съм скачал от най-високият мост на Балканският полуостров, защо пък да не скоча от най-високият мост в света? Като гледам картата изглежда близо до Кейптаун и няма да има особени проблеми (стискам палци).

23:59

Лелее какъв купон се разразява около оценките от вторият тест. Чудя се да се смея или да рева от смях. Най ми хареса anonim, който без да каже кой е или поне факултетният номер пита къде му е оценката. За съжаление днес кристалната ми топка си я забравих в другият костюм, а пък резервната преди 3 дни ми я откраднаха, така че не успях да отговоря адекватно на конкретно зададения въпрос :-)

Е ще видим утре к'во ще става, от опит знам че викането е само по форумите, но не и на живо, така че спокойствие и тапи за уши^W^W^Wсилна храна.