< HomePage | Снимки
<- Неделя, 18 Януари 2004 | Начална страница | Вторник, 20 Януари 2004 ->
Понеделник, 19 Януари 2004
23:59

Вторият тест по Мрежова сигурност за годината. Първият го изпуснах по независещи от мен причини (бях извън София), но на този присъствах. Много е забавно, когато седиш отпред на катедрата или отзад на най-високото и наблюдаваш изпитваните. Виждат се абсолютно всички хитринки, който се опитват да правят. Само че тестовете над 200 варианта, така че преписването е леееко усложнено %(

Този път започнахме да проверяваме тестовете още по време на теста за разлика от миналата година, когато беше невъзможно, просто поради големият брой хора, който бяха в залата. Този път бяха по-мъничко за щастие. Миналата година бяха над 350 човека в две групи и тестовете ги проверявахме до 2:30 сутринта. Този път бяха само около 200 човека и в 9 и 30 бяхме готови. За проба всеки от нас направи по един тест. Резултатите: най-ниската оценка беше 26 точки (от 30 възможни), а най-високата 30 (добре де, 29, но си държа на контестацията :) Времето за правене на тестовете - моето и на ManiaX-а около 6 мин, на Ники, Пенчев и Бъчваров 10-15 мин.

Резултатите от тестовете утре на сайта на курса (ако ManiaX-а ми ги изпрати).

Преместихме се в "Торонто" (което не един път сме затваряли, което стана и сега) за да се видим с Боян, който си е дошъл от Исландия. Направихме и на него два теста, с който се справи отлично (не че сме очаквали друго :) Приятно хапване, черна биричка и разговори предимно за компютърни глупости.

След като 2-ма човека по телефона ми казаха, че си почиват, а на третият на който звъннах телефона му беше изключен, приех че това е знак. Днес не е за купонясване и се прибрах рано по живо, по здраво.

Който иска RevolutionOS да ми драсне една пощица да му дам URL.