< HomePage | Снимки
<- Сряда, 14 Януари 2004 | Начална страница | Петък, 16 Януари 2004 ->
Четвъртък, 15 Януари 2004
14:41

Днес е Personal Firewall Day. Всички, който ползвате разни "операционни системи" от сорта на Win 9x/NT/2k/XP се погрижете за себе си!

16:28

Мъдрост на деня: Ако ви кажат, че е гадно да хапнеш майсторски проготвена домашна леща - не им вярвайте, но пък ако ви кажат, че е приятно да си плащаш наема - пак не им вярвайте :-)

Няма нищо по смешно от компания, която тръби, че предоставя линукс решения за бизнеса и едновременно с това ти изпращат поща с MS Outlook Express с грешно кодиране на кирилицата. Ефекта естествено е, че получаваш само ????? ???? ??? и от смях те заболява корема.

23:59

Сбирка на СБТП (Сдружение за Борба с техническият прогрес), дълги обсъждания на протестни действия и всякакви анти кампании. Пииване на малко водка, която случайно беше в офиса и големи спорове за и против MS бозите. Сериозните бъдещи членове на СБТП бяха в подкрепа на анти MS бози и се разразиха епични битки, който завършиха с двама убити и трима ранени. Кръвта беше оттечена и утре никой няма да разбере какви са се вършили...

Content-а се оказа че е нараснал на повече от 0.5 Tb и горката машина наречена host сервира над 80MBit постоянно. Порно маниаците не спят.

Кракбел /footnote/: Не знам кой го е писал това в 23:59 обаче е послъгвал сериозно за всичко освен за content-а.