< HomePage | Снимки
<- Вторник, 13 Януари 2004 | Начална страница | Четвъртък, 15 Януари 2004 ->
Сряда, 14 Януари 2004
18:09

Не изпратих и двете писма, който написах в отговор на един горещ thread във fsa-members. За пореден път се убеждавам, че когато се ядосаш на глупостите, който пишат някой хора, по-добре да не отговаряш веднага. Остави за по-късно. В 98% от случайте изобщо няма да отговориш и така ще е по-добре.

Днес си направихме голяма разходка из града. Зяпахме магазините, тук там влизахме и разглеждахме. Открили са фирмен магазин на Adidas, където цените са горе-долу прилични. Харесах си няколко неща, но да видим кога ще си ги купя. В Халите всички, който стояха в баровете, приличаха наркотрафиканти и арабски терористи.

Много кофти впечатление за пореден път ми правят софийските улици и собствениците на кучета. Всяка по-малка улица около центъра мирише на кенеф и навсякъде е осрано. Е да му еба мамата, като ще си гледате куче в центъра на града и ще го извеждате по улиците, поне си чистете след него. Не сме длъжни като вървим по тротоара (по който има предимно коли, пешеходците са на улицата) да се оглеждаме и да правим слалом между настъпени и все още не настъпени кучешки лайна!

23:59

Направих малко обновления по кода на "дневника". Утре повече! За стоте реда код, който показват това което виждате мисля, че се справят добре засега.