< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 12 Януари 2004 | Начална страница | Сряда, 14 Януари 2004 ->
Вторник, 13 Януари 2004
23:59

Не успях да пусна на проклетата C-Media (CMI8738-MC6) да свирят шестте канала и това си му е! След като изчетох всичко по въпроса, изръчках всяка възможна конфигурация и безброй въртене на кабели, работят само 4 от тонколоните (и то когато зеленият и оранжевият кабел са разменени), а от задните две се чува само тихо бръмчене. Е поне като са завъртяни кабелите работи баса...

Разгадах загадката с ICQ-то, което въпреки коректната парола не искаше да се регистрира.

Номерът с който имаше проблеми е регистриран доста отдавна със стара версия на ICQ. Оказва се, че тази версия е ограничавала паролите до 8 символа. Пишеш си парола, колкото си искаш дълга но само първите 8 символа се ползват. Ефекта от тази умнотия е, че когато се опиташ да се регистрираш с някое по-ново ICQ (sim да речем) и си въведеш пълната парола, естестествено получаваш съобщение, че паролата ти е грешна. Е решението беше да се въвеждат само осемте символа и сработи.

Вечерта започна без особени обещания за купон, но след доста бяло вино завърши с много хилене и дълги разговори на всякакви теми. На сутринта се оказа, че никой не си спомня за какво сме си говорили, но единодушно се съгласихме, че е било много весело и че сме приказвали пълни глупости. Пииването май ни беше малко в повече.

Мъдрост за деня: Като си пиян - не пиши sms-и, не пиши емайли и не се докосвай до ICQ и изобщо до всякаква форма на комуникация с хора, който не са около теб и не са в същото състояние.

Много са ми противни заведенията, който в плейлиста си имат от Craid David до Азис (брррр). Седиш си, никой не закачаш, слушаш си приятна музичка и изведнъж ти пускат Азис. А мерси много, #%$@#^@$%$^! Но тук купона не свършва! Някакви red necks се въодушевяват, стават да "танцуват", че и пеят от горе на това, докато ти едва, едва си преглъщаш десерта. Направо ти идва да станеш, да ги поканиш отвън на шамари (начело с дебелия барман, който е пуснал музиката) и да им смениш следпубертетните физиономии.