< HomePage | Снимки
<- Август, 2009 | Начална страница | Октомври, 2009 ->

Архив за месец Септември, 2009

Сряда, 2 Септември 2009

Гледах "Бруно" и добре се посмях. Филмът ми се стори по-слаб от Борат, основно защото хората вече познават Саша Барон Коен и не му се връзват чак толкова. Това не значи, че Бруно не е смешен има класически моменти където можеш да ревеш от смях. Направи ми впечтление, че някои кадри от трейлъра ги няма във филма.

Изгледах и Blue Collar Comedy Tour с няколко любими stand-up комици. Всъщност от четиримата участващи единствено Larry the Cable Guy не мога да го трая, но другите са гиганти. Този тип Larry може и да е смешен, но просто не мога да разбера какво говори, за да оценя майтапите му.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Имаше 2-3 качествени момента (примерно Today with Richard Bey show-то и майтапите на расова основа с бебето бяха доста дръзки и ме изкефиха). Но иначе много постен, нехаплив хумор и прекалено много гей порно.

Написа ед на 03-Sep-2009 01:10


Г-н Чорбаджийски,
Днес рано сутринта докато ровех в сайтове за Билла случайно попаднах на вашия.
Нивото на моята компетентност по материята за коята пишете е някъде около нулата.
От проблема със снимката в Шоуто на Слави,разбрах че имате възможности да разберете IP адреса на този който ползва ваши материали.
Зная,че въпроса ми може да е елементарен ,ще помоля ако сметнете за необходимо да ми отговорите?
Проверявам мнения за работа в по-големите фирми.
Освен,че много злобни,просташки мнения са оставени,други са заличавани незнайно защо.
Доколкото разбрах модератора може да разбере адресната регистрация на даден IP адрес.
Така ли е?

Написа Александър Веселинов на 04-Sep-2009 06:20


Г-н Чорбаджийски,
Забравих, Ви поздравя за чудесните снимки.
Загледах се в тях ,а от там започнах да чета архива.

Написа Александър Веселинов на 04-Sep-2009 06:25


@александър велинов: знаех че са сваляли снимките, защото снимките са на мой сървър и имам пълен достъп до логовете. Комбинирано с това, че знаех коя е мрежата която те ползват не беше особен проблем.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 04-Sep-2009 09:32


Георги Чорбаджийски,
Простете,ми че формата е официална и безлична.
От сайтовите в които има вашето име разбирам,че сте от най-разбиращите.
В един от тях прочетох,че сте огорчен,че името Ви се свързва с публикации по дадена тема, а не лично.
Моля,да ме извините ако съм Ви засегнал неволно.
Опитах да си направя Уеб сайт.
Пълен провал.

Написа Александър Веселинов на 05-Sep-2009 09:22


Днес
Скъпи коли, костюми,рокли,оркестри,свирачи,цигани,с� �атба,България.
Пловдив- ж.к.Тракия
15 минути,после тихина.

Написа Александър Веселинов на 05-Sep-2009 11:49


Четвъртък, 3 Септември 2009

Няколко филмчета, които гледах през почивните дни като този път нямаше слаб макар и трите да бяха напълно различни.

Започвам с District 9. Приятна фантастика за кораб пълен с извънземни, който увисва над Йохансбург и как реагират месните. Много ми харесаха ефектите във филма, бяха така направени, че всичко изглеждаше много реално. От самата история не съм много впечатлен. Става за гледане, дори ако някой ме покани на кино бих го гледал. :)

Веднага след горният блокбастър се загледах в нещо, което още като четох описанието му в Замунда определих на тъп екшън и нямаше начин да го пропусна. Филмът е Bone and Blood където наш'то момче разбива мафията в добрият стар стил, елате ми повече. В целият филм не забелязах Bone (така се казва героят) да го удариха повече от два-три пъти, а той раздаде доста правосъдие. Имаше интересни удари с крака в стил скок, след което четирима човека биват ритнати преди нашият да се приземи. Ако сте в настроение за нещо класическо като старите неща на Жан Клод Ван Дам и Силвестър Сталоун това е филм за вас.

След като се надъхах от екшъна дойде ред на лека комедия, която става и за деца. Рейн Уйлсън (Дуайт от The Office) го играе застаряващ барабанист изгонен от неговата група, след което те стават известни, а той (логично) - не. 20 години след това се захваща с групата на племенника си, следват забавни купони и очакван хепиенд. Всъщност филмът не е чак толкова зле колкото го описах и то благодарение единствено на Рейн. Гледайте го, ще се посмеете добре. Ааа за малко да забравя, филмът се казва The Rocker.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

"месните" ... а вегетарианците ? :О)

Написа Kolio на 07-Sep-2009 09:13


Ами не е ли време да се сетиш и за съседите си - да им звънеш , да пиете по една бира?

Написа Краси на 23-Sep-2009 10:16


Събота, 26 Септември 2009

...Човек като спре да дращи всеки ден и много бързо му се отщява изобщо да пише каквото и да е така че малко в стил кратки:

От вчера отново имам нет у дома. Все едно излязох от средните векове и се върнах направо в настоящето. Кофти е да си offline, а сега кеф ти нет, кеф ти телевизия, кеф ти някое филмче или сезон на Top Gear да си дръпнеш. Докато нямах мрежа се бях специализирал в пренасянето на контент на една малка 4G флашка и през няколко дни бях пред дилемата това да го вземам ли или да го изтрия.

Започнаха новите сезони на сериалите и трите, които следя се представиха добре в началото. Доста се посмях на Big Bang и Two and a Half man, a House как успяват да надминават себе си с всеки сезон всеки - не мога да им се начудя. Велик сериал.

Като филми отхвърлих новия Star Trek, който изненадващо ставаше и Le Premier Cercle / Вътрешен кръг с Жан Рено. Този вторият филм беше муден и докато го гледах ми се появи непреодолимо желание да гледам Ронин и специално преследването между аудито и мерцедеса. Вътрешния кръг можете да го пропуснете.

Ей така между другото преди пет дни минах трийсетака и вече съм на 31. Удобно ми падна батерията на телефона в 00:10 та поздрави не съм приемал.

Чета блогосферата на дневник и забелязвам, че доста е започнала да изтъпява. Днес имам и аз принос, нищо че не пиша за феминизъм, гейове, глобалното затопляне и политика, а толкова ми се искаше да коментирам един филм, в който имаше негър джудже травестит член на БНС и каращ hummer. Я някой бързо да даде политически коректно определение на гореспоменатия тип.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Честито на патерица тогава :) Жив и здрав.
То май май всички сериали се завръщат един по един. И Stargate Universe почва в началото на октомври.
Има и един нов сериал, който може би ще си заслужава гледането - Flash Forward - http://www.youtube.com/watch?v=tbHC9PVzGsk

Написа Николай (www) на 26-Sep-2009 10:49


Честито :)

Написа krasimir (www) на 27-Sep-2009 17:24


Понеделник, 28 Септември 2009

Днес явно съм невидим, след като четири коли се опитаха да ме блъснат в краткия ми няма и 6 км. път от Борово до офиса. Хайде първият голфаджия, който си погледна в огледалото и тръгна да излиза мога да го преживея, беше тунингован и всичко, ама за останалите трима освен моята невидимост нямам друго обяснение.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Това с колелото ли? Ако да - имаш ли светлини по него?

Написа Даниел Панев (www) на 28-Sep-2009 09:08


Не, нямам. В девет сутринта се вижда добре :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Sep-2009 10:02


Мдам - прав си :)

Написа Даниел Панев (www) на 28-Sep-2009 10:04


Е, то не може така - хем джип продаваш, хем се возиш комфортно на байсикъла. Сори.

Написа В. Василев на 28-Sep-2009 11:04


Ъъъ, никакъв джип не продавам, карам си го с кеф и гледам да съм толерантен към колегите на колелетата.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Sep-2009 12:23


Аз тази година още от пролета оставих автомобилния парк само за спешни случаи и тръгнах с колелото на работа. По малката част от приятелите и колегите ми казваха, че съм луд като имам две коли да тръгна с колелото а по голямата, че и на тях и се иска да се повозят ама ги е страх, че ще ги отнесат.
За първите без коментар защото един мъж или една жена след 30-сет ако не спортува нещо природата си го връща по някакъв начин а за тези които искат и ги е страх ги разбирам след като самият аз често ставам невидим а съм 100 килограма и съм висок 1.80.

Написа Самуил (www) на 28-Sep-2009 20:40


Аз досега не съм писал, а само си чета кротко, но по въпроса за колелото... :)
Това лято и аз се престраших да карам колело из София и наблюденията ми са, че шофьорите ми спазват предимство, пускат ме и ме пазят. За разлика от тях пешеходците, ходещи по велоалеите, където има такива "съоръжения", въобще не им пука и даже напук не се отместват понякога. Досега колкото екстремни ситуации съм имал са били с пешеходец изскочил пред мен, особено опасни като си карам по улицата и някой тръгне да пресича неправилно. За сравнение, като съм с колата на всяко каране в София имам поне по 1 ситуация някой да се опита да влезе в мен, защото му е тясно неговото платно.

Написа Кирил (www) на 29-Sep-2009 18:49


Вторник, 29 Септември 2009

Все едно вчера майка ми и баща ми ходеха на родителски срещи, а днес аз бях за пръв път на такава като горд родител. Сега в детската градина е лесно, след някоя и друга година като се тръгне на училише тогава ще е "купон".

Времето си лети, появяват се бели косми тук и там, а форма лесно се губи (не само спортна и спиртна форма се губи). Дръннах седем бирички с компания снощи, а сутринта едва се свестих и то чак след изпитаното лечение "две спанета и две сранета". За пръв път се прибрах с такси в новата къща, просто защото не посмях да се кача на колелото. Седем бири за три часа нищо уж нищо не са, пък тя каква стана.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Дааааа... И гледай да имаш поне 30лв. в джоба като ходиш на срещите. :-D

Написа Николай Цветков (www) на 30-Sep-2009 07:36