< HomePage | Снимки
<- Неделя, 6 Май 2012 | Начална страница | Вторник, 29 Май 2012 ->
Вторник, 22 Май 2012

Резултатът от земетресението - сцепена вежда, изгорени три литра нафта и потенциална глоба за превишена скорост.

Спейки, днес към три сутринта усетих разтърсване. Като интелигентен човек още помнещ голямо земетресение през 74-та в Плевен, веднага се сетих какво се случва. Опитът веднага се задейства и машинално извърших необходимите действия, за да предпазя себе си и семейството ми.

Заключих децата и жената в банята, тъй като там е най-сигурно. Малко се дърпаха и ревяха, но това не е нещо, което няколко шамара не могат да разрешат.

Пуснах телевизора на Канал 3, но там на замръзнал кадър от някакъв мач, Сашо Диков се караше по телефона с уважаем зрител. Не изпаднах в паника от липсата на информация и продължих да действам както са ме учили.

Взех аварийния си комплект, който включва - лист с имената и паролите ми, допълнителна батерия за лаптопа и един три джи модем - хуаявей. Веднага слязах пред блока. За съжаление леко се забавих, защото глупавият асансьор не искаше да слиза по-ниско от третия етаж, та се наложи да сляза два етажа по стълбите.

Качих се на колата и бързо подкарах на някъде където знаех, че е сигурно - околовръстният път на София. Докато стигна дотам няколко няколко човека леко се блъснаха в колата ми, но какво да се прави, не всеки е подготвен за земетресение.

На околовръстното ме завари второто земетресение, заради което кривуличейки не успях да намаля и вероятно камерата ме е хванала с превишена скорост. Единствено ме успокоява и ми дава надежда, че може да не ме глобят е фактът, че в този момент макар да карах с над 180 км/ч два голфа - двойки ме изпревариха сякаш бях спрял.

Стигнах до сигурно място, отворих лаптопа и тръгнах да се логвам във Фейсбук, за да разбера какво става. Сайтът се отвори, но тогава се сетих, че нямам регистрация, защото не съм малоумен. Останах си неинформиран, но поне се чух по телефона със жена ми. Новината беше, че в банята наистина от земетресението е сигурно, но пък едно от децата се подхлъзнало и си сцепило веждата.

Прибрах се, заших го, приспах ги и закачах други трусове. В цялата паника около мен, запазих спокойствие и смятам, че мога да бъда пример за добра реакция предвид обстоятелствата.

Допълнение от 08:48 сутринта - задрямал съм, но както всички, които ме познават знаят - аз докато спя, мисля, ми се присъни нещо интересно. Не зная как да го тълкувам, а и по принцип не вярвам в нумерология, но това което открих е твърде сериозно, за да бъде запазено в тайна. Вижте сами и преценете за себе си.

 б  о  й  к  о  б  о  р  и  с  о  в
 2 15 10 11 15  2 15 17  9 18 15  2
т р е с е у п е р н и к 19 17 6 18 6 20 16 6 17 14 9 11
изваждаме (голямо минус малко) и получаваме:
17 2 4 7 9 18 1 11 8 4 6 9

Тези числа (17:2 4:7 9:18 1:11 8:4 6:9) за не запознатите изглеждат случайни, но когато се вземат по двойки те указват глава и строфа в светото писание (изд. БМХ, 1973 г.) и случайно или не във всяка от тези строфи се говори за голямо земетресение.

Истина или не - решавате вие. Аз зная в какво вярвам!

[ Коментари: 2 ]
Коментари

като замисъл много добре, но трябваше да се постараеш още малко с реализацията

Написа xchg на 22-May-2012 10:39


Хахаха! Време е да започнеш да пишеш за http://www.nenovinite.com

Написа LyuboZ на 22-May-2012 10:39