< HomePage | Снимки
<- Петък, 20 Август 2010 | Начална страница | Петък, 3 Септември 2010 ->
Вторник, 31 Август 2010

Вчера празнувахме рожден ден в Beso. Хем е в нашия квартал, хем модерно викам да идем да се отъркаме у силиебрититата. Четох из нета разни хора дето са ходили се превъзбудили и превъзнасят градината, че било чудо невиждано ("градината, ах градината" цитирам).

Аз градина не видях освен ако онова дето е между улицата и паркинга му викат градина. Кръчмата горе-долу става и ако не беше "модерна" и голяма тарапана в нея може би щеше да ми хареса повече. В сегашния й вид и клиентела и давам оценка три и половина - overrated. Хапването ставаше с изключение на десертите, от които нито един не ми хареса особено. Цените са нормални, което е леко учудващо предвид "звездния статус" на кръчмата. Очаквах силебритата и кандидатите за такива да ги скубят повече. Плюс е наличието на детски кът.

Втори път едва ли ще ида там.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

И на селебрититата са им намалили хонорарите и го дават по-тънко.

Написа Момчил (www) на 01-Sep-2010 06:58


Ходил съм там няколко пъти и не знам какво толкова не ти харесва. Останах с добри впечатления от обслужването (като изключим леко бавното приготвяне на яденето, но най-вероятно е, защото беше пълно).

Клиентелата мисля, че също е на ниво. Хареса ми, че имаше бая готини мацки, облечени добре и т.н., което е за предпочитане пред метъли с кубинки и черни тениски, на които пише идиотщини :)

Лично мнение.

Написа me на 02-Sep-2010 07:02