< HomePage | Снимки
<- Сряда, 8 Юли 2009 | Начална страница | Сряда, 15 Юли 2009 ->
Четвъртък, 9 Юли 2009

Както съм на битови теми от вчера да разкажа и една друга случка. През последната седмица и нещо направиха нещо като малък ремонт на входа на офиса. Леко боядисване и освежаване, макар и само на първите два етажа. Цветовете са трагични, но пък се вижда, че е боядисвано и разбира се стои по-свежо. Покрай тази работа боядисаха и входната врата.

Сутрин като идвам на работа с колелото внимавам да не я изцапам влизайки, а като гледам и другите хора се отнасят с уважение към свършената работа.

Преди няколко дни идвам на работа и виждам залепен на чисто новата боядисана врата, стикер рекламиращ някакво отвратително заведение. По принцип лепенето на стикери е занимание на нискоинтелигентните маси, но що за специален вид селски идиот трябва да си, за да си способен на подобна простотия.

Ден след появата на лепеката някой от съседите я отлепи и в момента в средата на вратата има петно, ожулена боя и останки от лепенка, а какво им е на хората които платиха доста пари за ремонта и боядисването не мога да си представя...

[ Коментари: 5 ]
Коментари

Бих отишъл в това заведение, ще изпия една две бири и ще извикам управителя с обяснението - това е за щетите от шибаната ви лепенка на вратата ми и ще си тръгна.

Написа Коко на 09-Jul-2009 20:37


Eйййй
Това ме подсеща тъпанарите от Спиди как ми бяха лепнали лепенка на входа до звънците....на чисто ново лъскаво табло.
...с изписано моето име...да не би някой съсед да не разбере заради кого са омазали така грубо нещата.

Написа MadWizard (www) на 10-Jul-2009 04:56


Ние сме си сложили едно табло на което могат да лепят каквото си искат, но рядко се намира и някой простак, който да лепне нещо на вратата.

Написа Георги на 10-Jul-2009 07:01


май са ти ползвали една снимка на неподходящо място тук http://www.youtube.com/watch?v=ZV-3sIAvyzI&feature=related

Поздрав и,

Написа Калоян на 10-Jul-2009 17:44


Ама и коментарите под клипа къртят миФки де:

eyla91
nazdrave be 4i4oooy dai edna biri4ka&#65279; nasam be :P:P:P

Написа Габо (www) на 10-Jul-2009 18:52