< HomePage | Снимки
<- Сряда, 1 Юли 2009 | Начална страница | Сряда, 8 Юли 2009 ->
Неделя, 5 Юли 2009

Преди седмица не мислех да гласувам, но в последните пет дни си промених мнението и днес гласувах. Направи ми впечатление, че имаше доста гласуващи, а и самите хора в секцията казаха, че потока от хора не е спрял от сутринта.

Реших да гласувам, защото ме изнервиха комунистите и измамниците от дпс (няма да ги наричам турци, турците са хубави хора, тия от дпс нямат нищо общо с тях - тия са ченгета и мекерета, барабар с т.н. български турци, които са неграмотни идиоти защото позволяват да ги водят за носа). Бал съм ги и комунистите ако не бяха се изсипали в последните четрии години огромно количество кинти в България щяха да ни докарат там дето ни докара Виденов. В крайна сметка чист късмет ги спаси, но да се оставят да продължават с глупостите е престъпно. Тъпото е, че ще трябва да ги търпим още поне 15-20 години докато измре електората им, но поне да не управляват, че тогава се оливат.

Ще ги видим новите дето ще дойдат от днес какви ще ги свършат. Проблема е, че летвата е поставена много ниско от тези преди тях и без много да се напъват ще могат да си пишат червени точки.

Данъците 10% - добре, сега направете ДДС 10% (или го махнете, така или иначе се ползва само за измама и директно товари потребителя) и социалните 10% и оставете бизнеса да измъкне посраната ни държава от кризата. Оооо и да не забравя да се изгонят 2/3 от държавните и общински служители със спестените пари да им се вдигнат двойно заплатите на останалите, а който го хванат да взема кинти за услуги или подаръци - конфискация и затвор. За съдебната система по същия начин - съдии, прокурори и подобни да бъдат разпапурвани защото вземат яко. Всички ги знаят кои са, не се правете не ударени.

Разбира се горното са само мокри сънища, но не е лошо човек да си помечтае.

[ Коментари: 6 ]
Коментари

Айдееее, заминаха си мамицата им крадлива!

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 05-Jul-2009 16:13


Адаш, не съм съгласен за съдебнете система. Там може да се мине и без съкращения, само трябва да ги накарат да работят 24/7 на смени. И без това делата се точат с векове, така който не е на кеф, ще напусне доброволно.

В Пловдив имаше големи опашки, все едно раздават топъл хляб и 100 кебапчета на човек. Дано доживеем по-добри времена.

Написа Георги на 05-Jul-2009 17:07


@Георги #2,
Вземи прочети до край това http://www.focus-news.net/?id=f12226 .

Написа Иван на 05-Jul-2009 21:50


Защо няма повече хора като теб? Рядко ми се случва да чета на някой нещата и толкова често да съм на 100% съгласен с всичко...

Написа MacTeP (www) на 06-Jul-2009 01:40


Още ли си на ***391 телефон, че май си неоткриваем там :)

Написа N.Pepelishev на 06-Jul-2009 10:36


Първо, честита ти рожба, да расте жив и здрав и да ви радва много. Второ, и аз бях като теб, но вече разбрах смисъла от това, че гласувах. Да, ще видим новите какво ще направят, имат доста тежки задачи.

Написа Кирил на 10-Jul-2009 12:53