< HomePage | Снимки
<- Петък, 8 Май 2009 | Начална страница | Неделя, 10 Май 2009 ->
Събота, 9 Май 2009

Защо поне в Южния парк, разните детски забавления като въртележки, батути-замъци, паратропери и подобни се държат от типове, около които човек не би пуснал детето си, а и самият той се чувства неловко? Те може да са добри хора, ама просто не ми вдъхват доверие.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Моите впечатления са от малкия вход при кв. Стрелбище, преди Нишава. Там има два броя "бънджи"-та, два замъка, "езеро" с пластмасови патета и т.н. Не знам защо е така и каква е историята на назначаването им, но и на мен ми направи впечатление, че гореизброените съоражения се стопанисват от една фирма и служителите и' са подчертано мускулести типове. Мен също ме учуди, но останах много приятно изненадан от оношението им. Въпреки първоначалното впечатление от външния им вид, обаче, мога да кажа, че всичките са много учтиви, приветливи, усмихнати и отзивчиви.

За съжаление впечатлението ми от хората, които държат разните увеселителни съоражения на поляната със сцената, близо до същия вход, е коренно различно и по-скоро съвпада с твоето.

Написа Христо Еринин на 12-May-2009 20:03