< HomePage | Снимки
<- Неделя, 5 Октомври 2008 | Начална страница | Вторник, 7 Октомври 2008 ->
Понеделник, 6 Октомври 2008

Нека ми разправят, че новините не се поднасят тенденциозно. Днес случайно чувам следното от телевизора: "На пазара в Горно Надолнище се разпространяват фалшиви петдесетолевки"

...тук ми хващат вниманието.

Следва в новината: дрън, дрън, обяснения колко били опасни фалшивите пари, интервюта с баби на пазара, които се тюхкат, че бачкали за 20 кинта на ден и ако им набутали фалшива петдесетолевка, щели яко да изгорят. Те нямало как да я различат, защото нямали апаратчета за гледане на банкнотите.

...брех мааму, това ще са някакви "садамки" едва ли не, не могат ли поне да погледнат дали има воден знак и лента? Започвам леко да се нервирам и тихичко да псувам под нос...

Репортажа продължава около две минути в същия дух, накрая показват говорителката и тя завършва с "извършителят е заловен, опитал се е да пробута петдесет левови банкноти СНИМАНИ НА КСЕРОКС".

...това ме остави с отворена уста за секунда преди с люти клетви да се докопам до дистанционното и да сменя канала. Обичам да бъда информиран за важните неща случващи се в държавата.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

нееее.. петдесет лева, направена на цветен принтер, като била мацната изрязана лента холограмна от петолевка. това е много съществена информация ;)

Написа lawyer.bg (www) на 09-Oct-2008 08:35


Нека да позная телевизията - btv.
Това е редовно при тях. Доста смях е на моменти. Лично според мен трябва да не им пускат половината от новините. Опитват се да промиват мозъците и да диктуват позицията на хората. Когато пък започнат да се взимат много на сериозно дразнят още повече.

Написа Иван на 09-Oct-2008 16:09


Това нищо не е.
А 'акерите, к'во да кажем за тях.
И за "пиратите".

Написа Божо на 09-Oct-2008 16:37


И Нова не изпада много по-назад, но Бтв определено води по пре-експониране на почти всяка тема. "Войната по пътищата" ми е любима. Лошото е, че простите хора им се връзват и цъкат с език колко черно е всичко в държавата им.

Написа hett на 10-Oct-2008 06:58