< HomePage | Снимки
<- Вторник, 2 Септември 2008 | Начална страница | Четвъртък, 4 Септември 2008 ->
Сряда, 3 Септември 2008

The Promotion обещава да е комедия, но не е нищо подобно. Шон Уилямс Скот едва-едва крета във филма (той толкова си и може) и краят на филма идва като облекчение от мъката, която е. Не го гледайте.

Made of Honor пък е стандартната "романтична комедия", която вече сте гледали в няколко варианта. Пич дето сваля де що му падне пред очите си има дългогодишно приятелство с някаква девойка и когато тя тръгва да се омъжва той осъзнава, че всъщност я обича и трябва да я спечели. Междувременно тя го избира за главна шаферка (made of honor) с всичките му там стандартни майтапи около това. Филмът не е особено противен и на места се смях от сърце, така че му давам оценка - става ако си нямате друга работа и ви се гледа пълнеж.

[ Коментари: 1 ]
Коментари

Хе, made of honor само като чекнах имдб-то и коментарите в замундата и се отказах да го гледам :) Предполагам, че е от типичните predictable и trite псевдокомедии дето се депресира човек от тях.

The promotion го гледах вчера и бях много разочарован - много повече очаквах от Шон. Приятна изненада беше John Reilly, като цяло той разведряваше филма. Има и свежи моменти в the promotion, но ... абе мъкааа. Иначе Шон в американски пай беше просто изрод :) Ей тва е падение - от простак да станеш скучен : ))

Написа ed на 07-Sep-2008 03:22