< HomePage | Снимки
<- Неделя, 15 Юни 2008 | Начална страница | Вторник, 17 Юни 2008 ->
Понеделник, 16 Юни 2008

Малко несвързано в стил кратки.

Видяхме изложбата 360° България. Нещо изключително е и ако не побързате да я видите до утре на моста на въздишките до НДК, ще изпуснете много. Гарантирано няма да съжалявате за единия час, който ще ви отнеме, за да разгледате снимките и да прочетете историите под тях. Някои фотографии са направо вълшебни.

Махнах linux-bg от списъка на сайтовете, които посещавам всеки ден. От както Славей и компания не се занимават със сайта, новините са зле, а още от пускането на коментарите преди време, сайтът върви надолу. Не си заслужава, да ходя там, за да чета спецовете-говеда-коментатори-разбираТчи. Ако искам подобно зрелище, гледам клубс.дир.бг.

Като споменах дир.бг видяхте ли новите им билборди? "Тук не е информация" ... дири.бг. За това послание мога само да ви пожелая от сърце да ви *** ******* проста.

Като съм заговорил за реклами, братята прошляк от Прага направили пивоварна на Орлов мост и не след дълго дошла рецептата за бира. А докато е дошла какво са варили, боза, лимонада?

Пак за една бройка да ме глобят за неправилен ляв завой и то пак на място, където съм завивал десетки пъти. Ченгетата от както ги пуснаха да събират пари безконтролно и без акция висят където им падне. Поне обичат да ги черпят хората. Най-мразя да ме питат "ти какво работиш". Първо не съм ти "ти" и второ не ти влиза в работата. Кога ли ще им кажа, че правя метрампаж, за да видя как ще реагират. Иначе любезни едни такива. Няма да развалят бизнеса с нерви я, десет кинта са си десет кинта. Кой ти ги дава (нарушителите).

DVD-то с последния Top Gear, в което трябва да има най-големите състезания на бандата е гадно направено. С моето имам проблем и зацикля на рекламите. Успявам да го пусна на ръка, но субтитрите са ужасни и непълни, а и самите състезания са яко орязани. Толкова за качеството, ебем ти и DVD-то. По-добре гонките си ги дръпнете.

Олекна ми.

[ Коментари: 13 ]
Коментари

Съжалявам, че трябва да го кажа, но ми прави впечатление, че доста се псува напоследък тук ;)

Написа Милко на 17-Jun-2008 06:26


Няма за какво да съжаляваш, явно е такъв периода :-) То да се псува не е лошо. Псувнята така да се каже, е изразяване на искрено чувство. Мисля си, че е по-добре е отколкото да се лицемерничи.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 17-Jun-2008 06:36


linux-bg отдавна не го посещавам. Още преди време ми изтриха едно мое мнение в което обяснявам защо превода на български на openoffice(.org?) не струва, даже имаше правописни грешки в него (говоря за преди години, от тогава не съм пускал на български, може да са ги fix-нали) и съответно мнението ми което беше доста дълго, с примери и т.н., беше "брутално" изтрито от естествено екипа, превеждащ openoffice(.org?).

След това последваха още мои мнения какво могат да си направят със сайта, които бяха изтрити, и от тогава не го посещавам. Мразя модерирани сайтове в които не можеш да си кажеш мнението както на някой не му харесва.

А и новините им отдавна са голяма боза, имам чувството, че тези, които четох там, са копие на част от новините от http://www.linux.org.ru/ , но преведени некадърно. А, и имаше по една новина на няколко дена :) Сега като се замисля, не съм го отварял сайта от близо 2 години, но не съжалявам :)

Написа Красимир Казаков на 17-Jun-2008 07:06


linux-bg се превърна в свърталище на олигофрени, които освен компютъра нямат други приятели :)

Поздрави, Краси.

Написа Краси (www) на 17-Jun-2008 11:00


За дир.бг - хаха, да. Като го видях ми трябваше минута да го осмисля след което се ухилих като луд. И е навсякъде - по билборди, плакати, дори в метрото. Честно казано се съмнявам някой, който не знае какво е това изобщо да разбере какво се рекламира.

Написа Мишо на 17-Jun-2008 14:15


Краси, прав сте. Аз пиша и в дира и в линукс-бг, признавам си без бой, че съм олигофрен. Само едно нещо не ми стана ясно, защо gf се възмущава от коментарите, нали чете новините уж?
От друга страна, ако се върнем към далечната 2004-та и прочетем неговите коментс в линукс-бг, не се различават много от това, което днес го дразни, там разни истории с изкарване на ип-та на коментиралите и други забавни идеи :P. Няма лошо, в интернет има място за всички :)

Всъщност всяко чудо за 2 дни, преди е било на мода и сте били запалени, а сега не ви пука за линукс; а 2-рото поколение май са само posers, това е разликата, според мен.

Написа един пор (www) на 17-Jun-2008 15:05


@Милко - е**л съм ти живота ако не можеш да изпсуваш от време на време :-)
@Георги - още не си изкоментирал сайта на детските градини, пардон МОН, хех...

Написа V. Vassilev на 17-Jun-2008 15:09


Стандартен отговор на "Какво работиш?" -- "Помагам!"

cheers,
</wqw>

Написа wqw на 17-Jun-2008 16:15


Сега ще кажеш, че даваш на ченгетата кинти?

Написа Иво на 18-Jun-2008 11:03


Мда, когато съм на кеф им давам, когато съм не кеф - не давам.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 18-Jun-2008 15:47


"Ариана е висококачествена бира, създадена по стара чешка традиция, която води началото си от една от първите пивоварни фабрики в България, основана от братята Богдан и Георги Прошек през 1884 г. в София."

Прошек, не "прошляк".


http://www.zagorka.bg/?op=page&lan=BG&id=26

Написа Иван на 19-Jun-2008 14:58


Знам че е прошек, ама в рекламата звучи другояче :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Jun-2008 17:11


Това много ми напомня на един приятел, а именно Цветан Банчев. Той създава операционна система за два месеца, спира няколко български форума за една нощ и претоварва мрежите на Gmail със спам.От това което всички видяха през изтеклите месеци е само малка част от тази история.Цветан Банчев е упорит, безстрашен е.Готов е да отстоява своето разбиране за правда дори ако ще и пред целия свят Има високи цели, не ги забравя и не се отказва, а работи по тяхното осъществяване. Има технически познания, не го мързи да натрупва нови, умее да ги прилага на практика. Все ценни неща.Към момента Цветан Банчев има издадена операционна система ReactOS Server и е собственик на българският официален сайт за ReactOS. Заедно с това той работи върху много други проекти.Интернет потребителите не бяха виждали по упорит тип от него и явно спокойно показва фълшива личност.Все пак Цветан Банчев е шумналия и вероятно заради това стана толкова известен в ИТ сферата в България.Изявите му карат страшно много хора да си губят времето като му отговорят по електронната поща или скайп, или са жертва на постоянните му закани, обиди и спам, което той определя като норма.Специалистите считат че през 2007г. е спамнал 901 български форума, напсувал е 12 интернет потребители и е заплашвал стотици интернет компании.Спамът стига до там че претоварва компютърни мрежи и доста хора се дразнят от това.Финансовите загуби са на стойност хиляди лева, но нищо не е доказано защото в България няма закон и всеки прави каквото си иска.

Написа Апостол Апостолов на 02-Jul-2008 19:42