< HomePage | Снимки
<- Неделя, 1 Юни 2008 | Начална страница | Вторник, 3 Юни 2008 ->
Понеделник, 2 Юни 2008

Няколко филма гледани не задължително в този ред:

88 минути с Ал Пачино. Добър трилър за съдебен психолог, който бива преследван от серийни убийци и техните фенове. Филмът е доста интересен (което не си личи от краткото ми описание), все пак с Ал Пачино няма слаби филм, тъй че дърпайет и гледайте. Оценка 5 от 6.

99 франка. Някакъв странен френски филми за побъркан криейтив директор в рекламна агенция. В зависимост от настроението, в което сте, може да ви хареса или да го спрете на десетата минута псувайки интелектуалното европейско кино. Без да имам претенции, че разбрах дълбокия замисъл на филма ми хареса, макар че не бих го гледал втори път или изобщо препоръчал.

--

Много ме весели забавното предаване Окна. Руският е новият английски, а братушките къртят със сърцераздирателните им истории.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

99 франка най-вероятно имаш пред вид... екранизация по 9,99 на Бегбеде

Написа пламен (www) на 03-Jun-2008 13:22


Опаааа :) Защо съм написал центове?

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Jun-2008 13:59


99 франка !!! Опитвам се, макар и пиратствайки да гледам неамерикански филми ( за съжаление, освен руски и индийски - рядко има нещо друго). Та реших да метна едно око и на тоз филм миналата седмица, още повече, че анотацийте не бяха хептен лоши.
Е не съм силен както Жоро във филмовата критика, но си спомням една реплика на учител в неизвестен филм или живот: От теб очаквах повече!
Та така и с този филм, особено с двата му финала.
Докато не свърши, все очаквах да видя - кога ще почне интересното. Уви - героя се държа като комунист-номенклатурчик. ;)

Написа Габо (www) на 03-Jun-2008 18:42


>а братушките къртят със сърцераздирателните им истории.
А тези истории не са ли измислени? Аз го гледах преди, но почна ми писва абсурда по едно време, този дима е голям шегаджия :D
Питам само, щото съм малко прост и не можах да зацепя дали са нагласени и всико е цирк.
Извинете ме за вниманието.

Написа един пор на 03-Jun-2008 22:24


Според водещия не са измислени http://e-vestnik.bg/3757 но дори и да са, евала на сценаристите.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Jun-2008 23:48


Това е като немските токшоута по ртл, сат1 и про7... Но при немците си личи много, че са режисирани... :) Тук по-малко - пък кой знае, може и в Русия да има такива хора дето са готови пред цял свят да си покажат мръсните ризи... Свят голям, идеали всякакви :/

Написа ed на 04-Jun-2008 09:29


На Бай Апостол топките да хваща този идиот

Написа Апостол Апостолов (www) на 04-Jun-2008 19:32


Прочетох статията в e-vestnik (не знам и аз защо) и това което ми направи впечатление:

------
- В България най-популярният телевизионен водещ в момента се казва Азис - той е циганин, облича се като жена и има брада. Такъв скандален имидж би ли бил успешен в Русия?

- (дълга пауза) Мисля, че да, ако това, което човекът прави, е свързано с талант.
------

Нямам аз какво повече да добавя :) картинката е ясна. Аман от "шоута" :) И все пак не знаех че Азис е най-популярния водещ ... може би защото не гледам никаква телевизия.

Написа Красимир Казаков на 07-Jun-2008 06:04