< HomePage | Снимки
<- Събота, 10 Май 2008 | Начална страница | Понеделник, 12 Май 2008 ->
Неделя, 11 Май 2008

След ходенето на добри ресторанти установявам специална група от заведения, които ще определя като "wanna be ресторанти". Те изглеждат като качествените места, цените са като в качествените места, хората, които ги посещават вероятно без да се усетят мислят, че са качествени места, но за съжаление грешат.

Храната на тези wanna be ресторанти е около средното ниво (има и по-зле), което пък не отговаря не цените и претенциите им. Едно такова място днес се оказа Se7en (или Севън?!?) в Изток. Имах малко по-друга представа за ресторанта, сигурно защото както повечето хора не бях всъщност посещавал заведение с истински качествена храна, за да сравня.

Бяхме в Checkpoint Charlie, след което няколко дни мисълта ми още беше в храната, която ни поднесоха. Днес сядайки в Se7en и плащайки същото, а получавайки за десерт "доктор йоткер баварски крем", "доктор йоткер шоколадов мус" и подобни /естествено наречени с гръмки имена/, взех едно малко решение, което макар и простичко като извод е изстрадано и си заслужава да се сподели.

Не си струва човек да си дава парите за wanna be ресторанти. Като ще сядаш да хапваш или го направи в тествана честна пицария или отиди на хубавите места. Всъщност винаги когато можеш ходи на хубавите места. Цените не са страшни, трудно без да се изхвърляте ще платите повече от 80 кинта за двама човека (без виното), а храната, ооо храната.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Е па верно сме идиоти, ама немаше нужда едно нещо да ги пишеш 30 пъти:-)

Написа freak на 14-May-2008 19:04


Автора, автора :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 14-May-2008 19:17


Ъ, каква съм куха лейка, чак сега видях че неволен copy+paste беше яко объркал нещата.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 15-May-2008 15:28


Те за тва говорех:-)

Написа freax на 15-May-2008 19:09