< HomePage | Снимки
<- Петък, 25 Януари 2008 | Начална страница | Неделя, 27 Януари 2008 ->
Събота, 26 Януари 2008

Господин професора Вучков се е преместил в ТВ2 и вече там води шоуто си, което е непромено в стил словестна салата.

Новото е пипнатият вид на водещия. ТВ2 са му направили ново чене, купили са му нов костюм и му слагат прилично количество помада за пред камерата. С ченето са прекалили, изглежда като тоалетен фаянс в устата.

Като за първо шоу, зрителите хич не искаха да му се обаждат, което разбира се породи доста злобни забележки от г-н водещия, но тортата за най-забавно обаждане спечели госпожа, която звучеше доста интелигентно, а след като се увери че говори с Вучков, просто му каза "хубави зъбки, зайо".

Нашето момче му падна ченето и не успя дори да каже "следващия зрител" и да я отреже, защото тя затвори, а мен ме заболя корема от смях. Добър беше и дедото фен на националсоциалистическата партия, който му се обади, за да съобщи, че са издали смъртна присъда на Вучков, за разпространение на простотия сред народа.

Кофти, че сигурно "шоуто" няма да се задържи дълго в ефир. Все пак ТВ2 пари от реклама искат да вадят, а три часа тъпизми всяка събота вечер едва ли ще доведат до приличен рейтинг, въпреки олигофрените, които гледат професора с отворена уста и попиват всяка негова дума, все едно като говори и казва нещо.

[ Коментари: 12 ]
Коментари

Не мога да си обесня каква е тази злоба срещу Вучков!?
Във всеки случай е много по-добре от подлогата Трифонов!

Написа Mee на 28-Jan-2008 18:58


Къде видя злоба? Лично аз съм му голям фен и ме забавлява неимоверно много, когато успея да го издържа. Има изключително висок entertainment value. Стига да не слушаш какви празнословия реди е много весело.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Jan-2008 19:26


Професора е голяма сила. Мен лично много ме забавлява. Не мога да разбера какво не му харесвате... :)

Написа Георги (www) на 28-Jan-2008 20:00


Харесваме го бе адаш, тъкмо това обяснявах на предишния коментиращ :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Jan-2008 20:06


Аз понеже не съм от най-редовните му фенове, още не знам на кой канал ми е TV2, обаче Господарите пуснаха това за "Зайко". Заболя ме корема от смях :)

Написа Георги (www) на 28-Jan-2008 20:10


Много образно разказано! Браво!

Написа Катерина на 28-Jan-2008 22:29


Вучков за президент! :)

Написа Мартин Душков (www) на 28-Jan-2008 22:30


Съгласен! И аз бих гласувал за него!

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Jan-2008 23:32


Ето това е моят коментар:
http://www.cafe-sofia.com/ТВ2-осъзнайте-се-хора/

Написа peter (www) на 29-Jan-2008 11:17


И какво толкова се кефите на хора които се обаждат и обиждат водещият..това ви е много смешно а всъщност е тъжно защото показва липса на култура у тези които звънят и се мислят за много умни като обиждат кой ли не.Понеже и вие се смеета на простотията ми говори за вашото ниво на култура също.

Написа stoyanski на 29-Jan-2008 19:51


Още не мога да схвана логиката на ТВ2, да излъчват Вучков точно в събота вечер. Потока зрители, които може да генерира са подходящи да гледат реклами за трактори (как се оре) и моторни резачки (как се сечат дървета). Пропуснах да кажа, че интерес би проявила и фирма разпространяваща виагра или нещо подобно. Никакви други рекламодатели не биха имали интерес. А големите парички идват от мобилни оператори, застрахователи, автомобилни фирми. Мислите ли, че те ще рекламират в това предаване...? Голяма грешка направи Вучков, като напусна СКАТ. Това ще му коства много бърз залез от теливизионният екран, дотато в СКАТ можеше да си изкара още някой друга годинка...

Написа Стефан на 29-Jan-2008 23:55


Такааааааа е драги зрителиии :)

Написа MacTeP (www) на 30-Jan-2008 11:39