< HomePage | Снимки
<- Вторник, 1 Януари 2008 | Начална страница | Четвъртък, 3 Януари 2008 ->
Сряда, 2 Януари 2008

То вече стана банално с това чистене на снега из София, ама в 14:00 днес петте кьошета и всички улици, които се събират там (патриарха, ботев, прага, скобелев) не бяха пипнати. За сметка на това Витошка пък била изчистена. За чии хуй се питам, като минават само трамваи?

Хората вървяха като щъркели прескачайки купчинките, а колите горките едва пъплеха. Пред мен двама пешеходци се изтърсиха, а дори още не е замръзнало както трябва.

В Пирогов ще има да шинират.

Хората пишат из блоговете, че са видяли снегорините да въртят с вдигнати гребла, а бате бойко цяла нощ ходил да ги бие по антентките. Мисля че е крайно време да се прекратяват договори с разни фирми.

[ Коментари: 13 ]
Коментари

БАТЕ БОЙКО ПРЕЗИДЕНТ!!! :)

Написа MacTeP (www) на 02-Jan-2008 13:39


И Витошка е в същото състояние - непочистена...
А като го чуя това "чистени са улиците с масов градски транспорт и обществена значимост", с което се оправдават от инспектората на СО и концесионерите, направо откачам...

Написа Боян (www) на 02-Jan-2008 13:45


Така е то снегът пак ни изненада.

Наложи се да ползвам градския транспорт и по спирките положението е доста интересно
снегът е събран на купчини които винаги се падат пред вратата на превозното средство и разни баби се катерят по тях отстрани изглежда смешно само дано не стане някой сакатлък!

Иначе явно в София още няма никой което ми пълни душата!

Написа akademik nedelchev (www) на 02-Jan-2008 13:54


@георги чорбаджийски
днес случйно се натъкнах на картичка с твойто име /най-вероятно е поздравителна картичка/ в пощата на офиса , става дума за 6ти септември 47 , когато ти е удобно в работно време можеш да минеш за да си я получиш :)

Написа Борис Димитров (www) на 02-Jan-2008 14:36


Хартиен спам значи :) Изхвърли я, щом не знаят дори правилният адрес на който да я пратят едва ли искам да я видя.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Jan-2008 14:38


Явно не само в София е така (за там незнам, аз съм в Бургас)... преди малко разбрах че пътя Бургас - София е затворен след Карнобат заради снежец ;)

Написа MacTeP (www) на 02-Jan-2008 15:35


Еми то е нормално в ненормалната държава никой да не си мърда пръста! Сега е момента на фирмите които са отговорни за чистенето да правят пари... като симулират свършена работа, и после хората купуват от тях евтина нафта :). Всичко това е един огромен кръговрат който никога няма да свърши, защото е по-лесно да изкарваш пари докато не вършиш нищо, отколкото докато работиш!
Решението е само едно: Да вкарваме танкове и да ги регистрираме като МПС, за да можем да се предвижваме при "зимни" условия! :))

Написа Мартин Душков (www) на 02-Jan-2008 16:52


И аз си седя и се чудя що ли си плащам данъка ...

Написа Красимир Казаков на 02-Jan-2008 21:31


Нека да им е. Цяла година по сняг 2 метра и лед да е. Да се научат да си вършат шибаната работа. За какво им се дават парички като си седят на гъзъ и си пушат цигарките по кафенетата, а за тях някои са гласували. Хак да им... И на тез дето са гласували за тях да им е криво като кюнец :)

Написа krassyo (www) на 03-Jan-2008 01:36


Здравейте, май повече се бучи от колкото трябва... ето днес всичко е изчистено ама не, трябва да се бучи, по много... че то още не е спрял снега и веднага 2 мил. хора трябва да си подкарат колите да отидат от единия до другия край на града. Мисля че се преекспонират злободневните теми. Ми вижте новините пълно с "окрадоха,счупиха,пребиха,запалиха, и т.н." само нещастни новини , все едно така си мислим че другите зле ,а ние колко сме добре... Хайде да гледаме малко по положително и да сме по-толератни към другите.

Написа Фори на 03-Jan-2008 11:47


Да бе, ебати и преекспонирането. Само ми отговори на въпроса защо днес може да се изчисти, а преди два дни - не?

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 03-Jan-2008 11:54


Много реват любимите ми съграждани от София, все едно в останалата част от страната нищо не се случва. http://www.dnes.bg/article.php?id=45672 - поглеждаме го това, и оставаме с впечатлението че само в София има сакати хора и непочистени улици. Баси, и аз съм софиянец, ама не съм такава ревла. Те че ония са за бой си е верно. Гледах Пламен Константинов оная сутрин по БТВ : "Защо сме учудени че през януари заваля сняг ? "
Георги Чорбаджийски : "Само ми отговори на въпроса защо днес може да се изчисти, а преди два дни - не?" - Според мен още са били пияни, сега доколкото разбрах се ползват някакви нови химикали, които третирали снега по нов и по-ефективен начин... това добре, ако е вярно, ама защо трябваше да се вдига пара, че да се случи нещо.

Написа Кирил на 04-Jan-2008 08:25


"...защо днес може да се изчисти, а преди два дни - не?"
Много просто, гледат дали номера с отбиването на номера ще мине. И понеже ги ритнаха по кокалчета си свършиха работата.

Написа Иван на 04-Jan-2008 20:15