< HomePage | Снимки
<- Петък, 26 Октомври 2007 | Начална страница | Неделя, 28 Октомври 2007 ->
Събота, 27 Октомври 2007

От кандидатите за кметове на София, които се показаха в Шоуто на Слави, единствен бате Бойко изглеждаше нормално и говореше логични неща. Другите или бяха хванали от гората или говореха врели-некипели. Най-много се смях на Мартин с SLR-а и с неговата боклукомелачка. Чак ме хвана яд, че Слави не пита, кой ги продава тези неща, та да разберем защо кмета толкова иска да се инвестира в тях.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Боклукомелачките се продават в България поне от 10 години. В Щатите са стандарт във всяка кухня.

Написа Димитър (www) на 28-Oct-2007 14:00


Знам, имаме в Пазарджик. Въпроса беше, че така както го представи едва ли не излезе, че всички утре общината ще им купи една боклукомелачка и всичко става 6. Което е ок (от гледна точка на боклукомелакчката), а е още по-ок за този дето ще продаде на общината 200000-30000 боклукомелачки. Дали този продавач няма да е човек на Мартин? Искате ли да се обзаложим.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Oct-2007 14:06


Само Бойко реагира правилно на излизане от избирателната урна - без да коментира. Странно ми е какъв е този тъп въпрос - "За кого гласувахте?" и всички кандидати се юркат да обяснява как гласували за светло бъдеще, за доброто на жителите, на децата си и тн. Това е просто смешно. Кой го интересува за кого са гласували? Сигурно е много трудно да се досетиш? Жалка картинка.

Написа Ronson (www) на 28-Oct-2007 14:33


Мартин каза, че който има боклукомелачка, ще плаща по-ниска такса смет - не е ставало дума общината да ги раздава. Според мен беше добра идея.

Написа Димитър (www) на 28-Oct-2007 14:49


Така де, ама се някой трябва да ги продава.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Oct-2007 14:58


Всеки може да ги продава - няма нищо задължително или монополистично в това. Таксата смет е просто финансов стимул - както в САЩ ти приспадат от данъците ако караш хибрид.

Написа Димитър (www) на 28-Oct-2007 16:57


Не съм запознат добре с боклуко-мелачките, но ми напомня на ПИЛОМАТ-ите...тоест тези грозни колонки дето излизат от земята на Графа между Попа и Славейков. Бате Бойко ги сложил без разрешение от МВР, а сега Петков иска да ги маха щото пожарната не можело да минава (щото видите ли, те пожарните винаги са по-напряко минават през Графа и ако може през още по-малки улици. И вариантите били два:
1. Или ги махат и ги връщат на производителя, като, разбира се, той не връща парите, а и освен това са платени още доста такива Пиломати за други трамвайни маршрути (почти съм сигурен, че производителя/вносителя на пиломатите е човек на Бат' Бойко
2. Или дават дистанционни на МВР и другите, които се нуждаят, да си ги свалят когато им трябва да минат. Тоест - никъв ефект от тях щото всички мерцедес/бмв/ауди/порше и т.н. "бизнесменски" коли ще са снабдени с такива дистанционни и всички ще са щастливи, освен пешеходците и ватманите...ама карай де...

Написа Георги Пепелянков (www) на 28-Oct-2007 22:13


Като отворихте дума за мелачките и на мен ми звучеше много добре ама какво става с тази добре смляна храна по канала, пир за хлебарки и плъхове, та това е истинската причина да не се използва канализацията за това ... Да ако имаш къща на село и канализацията завършва в градината, да може, ама не всички сме го докарали до тази идилия.

Написа Фори на 01-Nov-2007 12:36