< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 24 Септември 2007 | Начална страница | Сряда, 26 Септември 2007 ->
Вторник, 25 Септември 2007

Пак са ги събрали едни в Сървайвър, както казва Гацо Бацов на вързано куче хляб не могат дадат. Още първата вечер почнаха да тъпчат каквото им падне из острова, та ги хвана екстра дрисня. Добре бе дейба, толкова ли не можете да издържите един ден без да си тъпчете нещо в суратя? И да хвърляте мохабети от сорта на "туй сигурно ие миестния орех". Да бе. Да не отварям дума, че един огън не могат да запалят. Па гледайте малко филми за оцеляване, поне теоретично ще сте подготвени и няма да се щурате като мухи без глави по прашки. :-) Иначе в сравнение с гадното шоу, в което грозотии ги правят съвсем леко по-малко отвратителни, Сървайвъра горе-долу се класира но има още да руча, дорде стигне западния. И предишния път се чудех и сега се чудя, уж един и също "формат", уж по един и същи сценарий, а като гледам западните по AXN, някак си по ме радват...не мога да си го обясня.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Георги, surat в превод означава Лице, физиономия, трудно ще си тъпчат сървайвърите в лицето каквото и да е, колкото и да са загубени ;)
А представяш ли си, как са ги избрали от няколко хиляди кандидати баш тия - най-малко загубените и какво е било нивото на 'избирачите' ;)
И за конец - ще дойдеш на моята да си спреш кабелната, ама още малко време ти трябва.

Написа Габо на 26-Sep-2007 22:58


Винаги съм твърдял, че сървайвър ще е тогава когато ги пуснат с едно ножче, провизии за два дена оцеляване и им дадат някакъв срок който да издържат с подръчни средства и такива екстри. Без никви такива глезотии като да тичат и да за да си спечелят някаква факла с огън или някакви храни. Трябва ти огън хващаш клечките, прахана и търкаш докато се запали, не можеш - няма огън. Трябва ти храна - търсиш, ловиш и ядеш. Ей това е сървайвър, а не някакви такива смехотворни американски бози дето гледаш пейзажи и група хорица дето не знаят за какво става дума. И все пак - единственият човек заслужаващ да спечели този сървайвър за мен е служилият в USAF защото има физическата и психическа подготовка да оцелее в такива затънтени места.

Написа Цеков на 27-Sep-2007 00:44


Мда и аз залагам на пича от USAF или на полковника. Другите не ми изглеждат като да имат възможности да оцелеят наистина.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 27-Sep-2007 05:24


И предишния път се чудех и сега се чудя, уж един и също "формат", уж по един и същи сценарий, а като гледам западните по AXN, някак си по ме радват...не мога да си го обясня.


като го мерна нашия, все едно съм хванал латино-сапунка... едър план, клатеща се камера, прозаични гледни точки...

като мерна другия, гледните точки са си ок (не толкова тривиални), няма трепереща камера, движението на камерата най-често е подплатено с подходящ звуков сигнал....


много дребни разлики, но много на брой (май все-пак с най-голяма тежест е ролята на коментиращия...)

Написа july`s на 27-Sep-2007 06:45


Според непроверени и плъзнали из блогосферата слухове, победител в това изданиен на "Оцеляващ" е Джина Стоева.

Ха, да ви е честито :)

Написа Nick Angelow (www) на 27-Sep-2007 06:45


@gabo: от английски бе, stuff your face, да си тъпчеш лицете или просто да се тъпчеш.

@nick angelow: Ауу сега ще изтичам да си купя албума и. Макар че победителя няма как да се знае, защото уж урната от последното гласуване не е отваряна и ще я отворят на живо в последното предаване.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 27-Sep-2007 06:50


@Габо
ми тя устата се намира точно на суратя :)

Написа Божо на 27-Sep-2007 07:19


surat не е точно 'лице', а по-скоро 'мутра', 'муцуна'. Така, че думата си е точно на мястото , според мен :)

Написа Метин Акат (www) на 04-Oct-2007 07:34