< HomePage | Снимки
<- Петък, 6 Октомври 2006 | Начална страница | Неделя, 8 Октомври 2006 ->
Събота, 7 Октомври 2006

It's all gone Pete Tong можете да не го гледате. Кое му е комедичното аз не успях да разбера, музиката във филма не е особено добра, а неуместните намеци, че филма има нещо общо с Трейнспотинг са направо смешни. Тоя пък Пит Тонг толкова нагъл, че си набутал името в заглавието на филма, въпреки че се появява за няма и една минута. Пълна глупост.

За сметка на това, можете да гледате старият (от преди няколко години) филм Fallen с Дензел, където той както винаги е на ниво. Филма е приятно плашещ и ако го гледате в тиха атмосферра на тъмно нищо чудно на няколко сцени да подскачате. Краят на филма леко разочарова, защото нашето момче можеше по-хитро да оправи работата, но няма д аразказвам, вижте го сами.

Като съм почнал да говоря за филми, официални благодарности към правещите торенти, защото просто няма начин да стана в седем сутринта, за да гледам Формула 1 пък bTV не се сещат, че хората биха си платили 40-50 ст. за да гледат предаването на запис.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

"It's all gone Pete Tong" e т.нар. cockney rhyming slang, жаргон, и би трябвало да се разбира като "it's all gone wrong", което и всъщност преведено от "островитянски" значи. А по стечение на обстоятелствата Mr. Tong има нещо общо със сюжета като цяло, що да не се мерне.

Като стана дума за това, преди и по време на излизането на филма е било нещо като обществен проблем Е ли всъщност Франки реален или не. Въпреки уж истинската история, по която пише, че е правен и въпреки изказванията на реални субекти (Carl Cox, Tiesto, etc) се оказва, че всъщност не е..

Иначе филмът, въпреки многото меко казано недомислици вътре, има някакъв смисъл. Сравнение с Трейнспотинг обаче няма да коментирам:)

Написа Митко на 08-Oct-2006 16:00


Митко, всъщност имало някакъв с такова име, но съвсем не такава история :)

Иначе, поне за мен, филмчето беше доста приятно, на момента надъхващо,но ако не си падате по "техното" (така де, от единия до другия му край) - не е за вас ;)

Препоръчвам също и "Hey, DJ" - перфеееееееееектен е за фон докато бачкам :D

Написа Атанас (www) на 08-Oct-2006 19:21


Както си казал сам Дензъл си е Дензъл. Благодаря за споменаването на Fallen, някакси го бях прескочил, въпреки че си бях поставил за цел да гледам всичко негово, до което се докопам. Интересно ми е какъв край си му замислил?

Написа Николай (www) на 11-Oct-2006 07:13