< HomePage | Снимки
<- Вторник, 29 Август 2006 | Начална страница | Четвъртък, 31 Август 2006 ->
Сряда, 30 Август 2006

Prison Break сезон 2 започна, че дори до втори епизод вече го докараха. Сериите си ги гледам с кеф, но имам чувството че досега е доста по слаб от първи сезон. Дано сценаристите се вземат в ръце.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Мда, и аз изгледах втория епизод миналата вечер. Странно е, че второ такова мнение вече виждам. Аз още не мога да преценя дали е по-зле отпреди, все пак само две серии са дотук. Агентът на ФБР е доста интересен персонаж. Иначе ще видим нататък, като идат в Юта :)

Написа Николай (www) на 31-Aug-2006 15:19


Дам.. запада. Както и Лост западна здраво. За Prisonbreak ме притеснява, че нещо взеха да си измислят и да ги навръзват както им падне. Както бягаха и им бяха по петите, и айдее втрои сезон избягаха за 30 секунди!? Да не говорим за тоя педофила как му зашиха ръката - тва е на практика невъзможно, още повече от ветеринар!
Иначе много кефи Дъ 4400! много динамичен, интересен. Друго очаквано с нетърпение е 2 част на 10 сезон на НАЙ-НАЙ-SOUTH PARK! Както и Family Guy. Освен това заслужават гледане: The Aqua Teen Hunger Force и Sealab 2021, аа да и Robot Chicken! :)

Написа Ивайло Митов на 01-Sep-2006 08:36


Извинявам се за закъснелият коментар който правя но все пак ако може да изразя мнение по следното """...Някакви глупаци решили, че се интересувам от глупавите им оферти за имоти по черноморието. В голяма грешка са и утре ще има да се чудят какво им се е случило и защо изведнъж са станали толкова търсени...:evilgrin: Мммм е-майл в дир.бг, това ще е личен бонус само за мене."""
здравейте на всички...знайни и незнайни хорица! Жоро....много поздрави от мен на жена ти и нацелувай Юлето:):);)[това беше лирично отклонение]
Не съм съгласна с този коментар г-н Чорбаджийски ...ама никак даже.Аз работя в агенция за недвижими имоти(и то точно по черноморието),според мен намаш право така да обиждаш.От самият сайт се вижда че си много интелигентен и си многостранно развита личност......но не ти отиват някак си тези коментари.Спамове има какви ли не ...лично аз трия поне по 30-40 на ден от пощенската си кутия.....но така е.Всеки си е намерил начин на препитание.....и тези които се занимават с пускането на спамове едва ли се чувстват много удовлетворени от работата си но трябва да се изкарват пари...няма начин....Лек ден ви пожелавам....ако съм обидила някой се извинявам предварително ....че виждам че тук се зачесвате даже и за правописните грешки:))))

Написа Таня Спасова на 01-Sep-2006 21:05


2-ria sezon shtee mnogoo po dinamichen ot purviat poradi fakta che purviat ideiata beshe "planirane" i chak kum kraia imashe veche biagane i t.n. No sega 2-riat sezon e glavno presledvane i kirenica. Shte bude mnogo dinamichen.. gledah neshto kato preview oshte predi da pochne i imsahe interview-ta s aktiori i rejisiori.. shte bude interesno.. :)

Написа Bedo на 02-Sep-2006 03:29


Аз съм се загледал в един друг сериал - The IT Crowd. Доста кратък, стегнат, но много забавен и тематичен :)

Написа Стоилов (www) на 02-Sep-2006 12:50


@Таня Спасова: Също така има хора, които се препитават с кражби и измами. И те са си намерили начина, но не бих казал, че само заради това ще ги оправдаем. Спамът си влиза точно в тази категория, и от преди месец-два-три е НЕЗАКОНЕН в България.

Написа Васил Колев (www) на 02-Sep-2006 14:01


Втория сезон наистина не е добър (поне за сега). Това със зашитата ръка много много не ми хареса, а да не говорим за главният надзирател, който реши да живее само заради парите... :(

извън темата:
http://www.mega-shells.net/~martin/pics/handy/Foto(112).jpg :)))

Написа Мартин Душков (www) на 03-Sep-2006 00:04


@Васил Колев: Закона за електронната търговия го обнародваха през юни, но влиза в сила от края на годината (24.12.2006 г). Имат още малко време да поспамят преди да вземем да ги репортваме където трябва и да си понесат последствията!

Написа Ирина Марудина (www) на 11-Sep-2006 09:22