< HomePage | Снимки
<- Вторник, 15 Август 2006 | Начална страница | Четвъртък, 17 Август 2006 ->
Сряда, 16 Август 2006

Или спамерите съвсем са се изхакали или са придобили някакво странно чувство за хумор. Спамът в който днес се зачетох ме вдъхнови да открия секция Спам на месеца в дневника.

Ето го гордия първи участник: Спам на месеца, Август 2006 - За всекиго по нещо.

...in other news...Някакви глупаци решили, че се интересувам от глупавите им оферти за имоти по черноморието. В голяма грешка са и утре ще има да се чудят какво им се е случило и защо изведнъж са станали толкова търсени...:evilgrin: Мммм е-майл в дир.бг, това ще е личен бонус само за мене.

[ Коментари: 4 ]
Коментари

Ама това което си сложил като eml май е

Subject: For Carders, Spammers, Hackers, PPC cheaters, Child Porn webmasters, Doorway makers, Botnet owners

Аз бая се загледах по хедарите ама дир.бг не видях както и оферти за черноморието (че да си купя)

Написа Стоян на 16-Aug-2006 20:58


Ааа тези от дира са други, просто като пишех за спамери видях че имам и някакво писъмце от някаква глупава агенция за недвижими имоти, която незнайно откъде е решила, че може да ме спамва.

Няма особена връзка със Спама на месеца.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 16-Aug-2006 21:03


...Някакви глупаци решили, че се интересувам от глупавите им оферти за имоти по черноморието. В голяма грешка са и утре ще има да се чудят какво им се е случило и защо изведнъж са станали толкова търсени...:evilgrin: Мммм е-майл в дир.бг, това ще е личен бонус само за мене.
здравейте на всички...знайни и незнайни хорица! Жоро....много поздрави от мен на жена ти и нацелувай Юлето:):);)[това беше лирично отклонение]
Не съм съгласна с този коментар г-н Чорбаджийски ...ама никак даже.Аз работя в агенция за недвижими имоти(и то точно по черноморието),според мен намаш право така да обиждаш.От самият сайт се вижда че си много интелигентен и какво ли още не...но не ти отиват някак си тези коментари.Спамове има какви ли не ...лично аз трия поне по 30-40 на ден от пощенската си кутия.....но така е.Всеки си е намерил начин на препитание.....и тези които се занимават с пускането на спамове едва ли се чувстват много удовлетворени от работата си но трябва да се изкарват пари...няма начин....Лек ден ви пожелавам....ако съм обидила някой се извинявам предварително ....че виждам че тук се зачесвате даже и за правописните грешки:))))

Написа Таня Спасова (www) на 01-Sep-2006 14:27


Че кой обижда агенциите за имоти, обиждам гадните спамери от които и ти явно страдаш триейки по 40-50 боклукчави емайла на ден. Ако всеки реши, че се интересувам от неговите оферти и започне да ми праща поща, ще стане страшно. Затова и писма трябва да се пращат на хора, които изрично са ги пожелали, а не на който е имал нещастието да съберат адерса му със спамерски техники от сайтове и т.н.

Спамерите на сапун.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 02-Sep-2006 20:55