< HomePage | Снимки
<- Вторник, 4 Юли 2006 | Начална страница | Четвъртък, 6 Юли 2006 ->
Сряда, 5 Юли 2006

Тия мръсни калитари французите яко ме изнервиха като днес пак биха с лееееееко побутване. Още шведите като биха (пак с измислена дузпа) ги псувах люто ама днес сигурно гъзовете им са почервенели. Чак се чудя дали да гледам финала при условие, че ще играят цигани срещу негри.

Италианците с тяхните изпотени екипи са противни, а "чистокръвните" чернокожи французи да благодарят на бившите си африкански колонии дето са им е осигурили бегачи и скокльовци.

[ Коментари: 8 ]
Коментари

Те и благодарят, може да си сигурен :).

А ако си толкоз отвратен, защо ще гледаш финала?

Написа Дончо (www) на 06-Jul-2006 13:25


Не знам, нещо въобще не ми хареса това световно. Започна обещаващо с отпадането на омразни мен отбори като Швеция, но накрая се объркаха нещата. По принцип бях за Бразилия, Холандия и Англия, но и трите отбора стегнаха куфарите. На финал ще са отбори, които гледат как да не допуснат гол, а не как да вкарат. Италианците и на тях им помогнаха яко срещу Австралия с дузпа 94 минута. То и снощната беше голямо театро. Финала ми е безразличен. Манекенчета с прилепнали блузки, които в самолета вместо топки първо качват гел, и франзуците, които разчитат само на двама човека. Май ще пропусна. То и без това не виждам как ще си вкарат гол.
П.П. Поне на картони се нагледахме.

Написа norpheus (www) на 06-Jul-2006 14:13


Мда, ако не бяха колониите не виждам какво щяха да правят изнежените французи ;)
За разлика от другите първенства това ми е най-противното и най-нагласеното. Много се надявам тъпите французи да не станат шампиони... и без това немога да ги понасям а ако станат шампиони няма да се траят...ама хич.

Написа cable на 06-Jul-2006 16:30


Ама сички кви сте расисти само ;)...

Написа Alex на 06-Jul-2006 19:37


@Дончо: е, все пак е финал на световно, който и да играе ще го гледам дори и с отвращение. Може пък по изключение (като за това свеотвно) да стане хубав мач.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 06-Jul-2006 19:53


Аз бях за Гана. По принцип не си падам по футбол, не съм изгледал нито един мач през живота си. Преценям отборите по географското им разположение, като преценката ми обаче не винаги е точна, като имаме предвид факта, че в някои национални отбори, чуждестранните играчи са преобладаващи. И все пак Гана е най-малкото една от най-интересните държави, участвала на световното.
И все пак аз съм за Франция..
Поздрави.

Написа Стоилов (www) на 06-Jul-2006 20:03


Тур дьо Франс е по-интересен от футбола. Всеки ден карат по 200 км със средна скорост над 40км/час и всеки ден има интрига, и промени в класирането. Някой пада, някой пука гума, друг го изненадват на финалният спринт...Няма дузпи и от съдиите много малко неща зависят...А още не са започнали най-яките планински етапи.

Написа ВладиЧ на 07-Jul-2006 05:51


Естествено, че ще се гледа мача. Колкото до отборите - Франция, макар и с чернилки пак са най-добрите. Зидан на 90 години счупи кръстовете и на прехвалените бразилци, и на испанците, и на всички останали. Заслужава да си тръгне шампион. Италианците са ясни - с 8 човека в защита, със съдийска пдкрепа, с 5 греди за другия отбор кретат до края, и с дузпи или гол в последната минута се класират. Жалко за швабите и хамериканците, които бяха противни както обикновено, но играха хубаво и се държаха на терена мъжки, а не като путките от Португалия и Аржентина. Световното беше хубаво и мачовете бяха на ниво, който каквото и да казва.

Написа MaPTuH на 07-Jul-2006 07:22