< HomePage | Снимки
<- Вторник, 27 Юни 2006 | Начална страница | Четвъртък, 29 Юни 2006 ->
Сряда, 28 Юни 2006

Сложих долу където е copyright текста, връзка към договора за ползване на текстовете и снимките ми и на български език (cc-by на български), защото досега го имаше само на английски, което може да е проблем за някои.

Пратих второ писмо с подобно съдържание на първото, на чудния редакционен емайл end@abv.bg на явно популярния вестник Уикенд. Ако не ми отговорят от Ню Медиа Груп ООД, смятам да им се обадя по телефона, а ако и там не разрешим проблема съм готов да вложа парички в адвокати, за да си потърся прословутите "права". Едва ли ще е лесно, защото вероятно няма да са лесни за откриване (на Слави Трифонов му отне години да търси издателите на жълтите вестници), но като мога да си позволя да харча пари за нещата, които ме вълнуват няма причина да не го направя.

Между другото знаете ли, че единият от издателите на жълтия Уикенд е синът на Недялко Йорданов. Явно крушата пада далеч от дървото или в България всичко е в реда на нещата след като и разни известни поети, моети са и първи писачи на текстове за каките с яки цици и кратки имена на небезизвестното студио Пайниер.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Ще ми бъде любопитна реакцията на този парцал, ако има такава.

Написа cybercrackerbg (www) на 28-Jun-2006 12:09


Хората от Уикенд си четат пощата както си личи по логовете на сървъра ми, но дали ще отговорят засега е неизвестно :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 28-Jun-2006 14:36