< HomePage | Снимки
<- Сряда, 15 Февруари 2006 | Начална страница | Петък, 17 Февруари 2006 ->
Четвъртък, 16 Февруари 2006

"Ток е ударил лебеда от Пирот, който хвърли в паника Сърбия. Оказа се обаче, че той не е умрял от птичи грип, а нацелил жиците с високо напрежение край местната ВЕЦ" - преписано от тук.

Честно вече дори не е смешно. А тъпото е че никой не може да ги барне господата, които веднъж съобщават с ГОЛЕМИ БУКВИ за мъртви птици, втори път съобщават за зараждаща се ПАНИКА! (къде я видяхте бе дейба ваш'та мама дейба) и накрая с половин уста забутано в някой край на вестника където обикновенно публикуват запълващи съобщения от сорта на "колоездач блъсна самолет" пишат, че всъщност нямало страшно и да не сме се поддавали на паника (която те самите са изфабрикували).

Дейба мааму, вече не издържам! Ето още един цитат: "Мъртва врана паникьоса пловдивчани. Мъж намерил тялото на пернатото в изоставен двор на ул. "П. Д. Петков" и веднага позвънил в полицията. Служителите от близкото РПУ пристигнаха за броени минути и отцепиха мястото."

Хвала на тез полицаи. Свършиха се кражбите и престъпниците за гонене, сега се захващат с охрана и отбрана на умрелите птици...Интересно какво ще стане ако постъпят двайсетина сигнала за умрели птици в четирите края на София. Очаквам извънредно положение.

[ Коментари: 15 ]
Коментари

Аз предлагам някой да метне по 2-3 умрели гълъба пред няколко редакции :) Надявам се да ги отцепят и да поне един ден да не четем глупости.

Написа Н.Пепелишев (www) на 17-Feb-2006 10:13


И аз едвам ги изтрайвам, да знаеш, че се сдържам да пиша още против паниката при мен само за да не се ядосвам ;) Вече започнаха да прекаляват - единствената файда за нас е, че пилешкото месо и яйцата, а и покрай тях всичкото месо май поевтиняха доста.
Лошото е, че като отмине това и като тези, дето имат сметка от паниката, си спечелят, след това сигурно цените ще скочат до тавана и ще се задържат там.

Като си помисля... добре, че не работя нещо в бранша с птиците. Сигурно всеки курник в момента е на загуба...

Написа Ясен Праматаров (www) на 17-Feb-2006 10:34


Кравата казала на пилето:
- Пиле, ти болно ли си?
Пилето отговорило:
- Ти луда ли си?

Написа MacTeP (www) на 17-Feb-2006 16:10


Край, аз съм заразен! Два дни на витрината на новия магазин Германос лежеше умряло врабче. Никой не еба да го прибере, а аз минах няколко пъти покрай него! Аааааааа, ужас. Е, днес някой го беше завил със салфетка, а по-късно следобед, трупът липсваше.
Журналистите - на сапун.

Написа Коко на 17-Feb-2006 16:40


Rabotq na edin pokriv e tuka dva tri dni edni garvani me gledat na kruv i we4e po4va da me hva6ta strah
Ami ako me napadnat.Kakvo 6te stane.Dokato se oburna i aide w bolnicata.
Puk to ot pti4iq grip razpravqt mnogo bolqla glavata .:) e vqrvaite ot tova nai me e strah 6toto wseki umira ama 6to pak i glavata da me boli

Написа Rabadjiyski на 18-Feb-2006 00:17


Честно казано - наистина се насраха с тоя птичи грип.
Е нека - аз в събота на Бачково си хапнах пилешко шишче, пилешка пържолка и кюфтенце - с други думи пилешка мешена скара.
Сега чакам да ме тръшне птичи грип :) Освен ако вируса мре от бира...

Написа Димитър на 19-Feb-2006 19:06


Преди малко се смях от сърце, като чух по новините, че в Хонг Конг птица се опитала да кацне в някакъв басейн и предизвикала масова паника сред посетителите :-)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 19-Feb-2006 19:30


Миналата седмица споменаха по Euronews, че в Италия за една седмица пазара за птиче месо се сринал на места с 90%...
Аз не я разбирам икономиката, ама тез числа са си страшнички...
Не знам у нас как е браншът, но си мисля за хората дето... :(

Написа Бобсън на 19-Feb-2006 19:31


Абе аз да ви кажа според мен от къде идва цялата тази работа с птичия грип.
От американците, от любимата на всички наши политици и журналя САЩ.
Нали се сещате - в цял свят има птичи грип, ама американските пиленца са здрави... там няма птичи грип. И ще дойде момент, когато ще забранят вноса и продажба на друго пилешко, освен американското.

Не е ли логично :)
Така де - трябват им пазари на хората, и какво по-хубаво от това да всеят паника в цял свят. Една добре организирана кампания.
А колкото до умрелите от "птичи" грип - ами то според мен всяка година умират хора от грип. Просто сега всичко се приписва на "птичия" му брат.

Сега си мисля - дали да не пребия някой гълъб, и утре да мина да го оставя пред парламента :) И без това с астанали много нахални /гълъбите/, и ми се мушат в краката, няма да е проблем да бия шута на някой, ама ме е жал за животинката. Дано не им дойде на акъла на умниците да ги избият...

Написа Димитър на 19-Feb-2006 20:05


Нищо не разбирате.
Цялата работа е, че McDonald's си отмъщава на KFC за "лудата крава" :)

Написа Д. Янев на 20-Feb-2006 06:43


Смешно, наистина, но познавам разумни хора, които от месец ме гледат жално като им разправям какви пилета/яйца сме хапвали напоследък, защото ги е страх да си купят! И които се чудят дали да си хвърлят на боклука якето, защото ги е цвъкнало птиче.
Ех, имаше ред едно време... "24 часа" си спазваха добрата традиция да редуват три-четири основни апокалиптични теми - страшни епидемии, войни, космически катастрофи, природни катаклизми. А сега какво стана - досада - само птичи грип...

Написа Elena (www) на 20-Feb-2006 09:19


Уж разумни пък преглъщат на сухо :) Нека преглъщат, аз си хапвам и въобще не ми дреме. Колкото ме хвана лудата крава, толкова и птичия грип. Само ме е яд, че вече започнаха да се оливат и да излизат извън приказката "всяко чудо за три дни".

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 20-Feb-2006 10:02


Значи днес реших да рискувам - хапнах пилешка мешене скара. Секга чакам птичия грип да ме тръшне.
Ама май е по-вероятно да ме удари гръм....

Написа Димитър на 20-Feb-2006 20:18


Жоро,
остави вестниците за другите... или поднови 24 гафа. Няма смисъл да се ядосваш за простотията на журналята - не може да се пребориш с нея. Всъщност ако цялото общество направи няколкоседмичен боикот на вестниците (престане да ги купува и чете), може и да стане нещо положително в тази насока, но дълбоко се съмнявам това да стане някога. Докато нашите си оправят level-а... има Euronews и BBC :)

Написа Voyager на 23-Feb-2006 11:50


от цялата тази работа с птичия грип .... намаляха само палавите погледи на стопаните им към пернатитеееее ... вече жалбите от дребни домашни животни за изнасилване !!! спаднаха с 50% Тва е единственото добро нешто от тая цялата пародия .... сега горките жени на кокошкоебците са много по штастливи : )))))))))))

Написа pikaso_bs на 23-Feb-2006 20:40