< HomePage | Снимки
<- Вторник, 14 Февруари 2006 | Начална страница | Четвъртък, 16 Февруари 2006 ->
Сряда, 15 Февруари 2006

Повече от седмица ми се яде торта и днес прибирайки се към вкъщи минах през Двете фукли и купих "Пиле Молоко" /или нещо от сорта/. Изглеждаше добре на щанда, а и фафльото зад бара каза, че била добра. Интересно във всяка сладкарница от веригата на фуклите ли работят меки китки? Та взех си тортата срещу 30 кинта, предупредиха ме, че била замръзнала и преди консумация да я държа на стайна температура около час и си я отнесох.

Стоя вкъщи повече от час, започнахме да я режем но още беше замръзнала. Почакахме, почакахме и накрая не издържаш откъртих едно парче и го започнах. Мммм вкус на замръзнал картон, бучки лед, гадост. Ебаси, след като се размрази стана още по-зле. Язък че струваше толкова пари.

Ядосан от вчерашното фиаско, днес преди да се прибера се качих на колата и отидох до Романс в Симеоново. Там само за 20 кинта взех две торти (тирамису и карамелена). Както и очаквах тортите са вкусни и са няколко нива над чудното "Пиле Молоко" от Двете Фукли.

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Обади се няколко дни предварително като си идваш, да поръчам карамелена торта от Лиляна Вацева да видиш за какво иде реч. :-)

Написа Коко на 16-Feb-2006 15:06


@коко: Я сподели за въпросната дама и ние да поръчаме вкуснотии. :)

Написа Росен Недялков на 16-Feb-2006 18:44


В Пазарджик, на гърба на хотел Тракия се намира цехът. Отивате и си поръчвате карамелена торта. Ако са няколко разновидности, тогава се предавам.

Написа Коко на 17-Feb-2006 16:38