< HomePage | Снимки
<- Петък, 27 Януари 2006 | Начална страница | Неделя, 29 Януари 2006 ->
Събота, 28 Януари 2006

Матадора за който вчера писах бил номиран за някаква награда Златен Глобус, тази година. Добре че не спечели.

Иначе в уйкенд филмите този път се включиха Two for the Money с Матю Маконахи и Ал Пачино, Harry Potter and the Goblet of Fire и турсия G.O.R.A.

Two for the Money е приятно филмче по истински случай, за един пич който работи като познавач на спортни резултати (Матю Маконахи). Доста е добър и Ал Пачино го привиква да работи за него в Ню Йорк. Следват стандартните за последните няколко филма с Пачино негови изяви от сорта на дълбокомислени речи за живота, монолози с дрезгав глас и поучаване на младия падуин. В крайна сметка младежа вижда, че работата не е за него и се пръждосва. От горното описание филма може да си стори тъп, но ще сгрешите ако не го гледате.

Поредният Harry Potter е чиста загуба на време, въпреки готините ефекти и участието на ИСТИНКИ БЪЛГАРИН в ролята на българина Виктор Крум. Нащо момче (българчето) има три реплики, а филма свършва супер безмислено оставяйки еееееей толчава порта за следващата серия. Героите са пораснали до пубертети и вече стават за разни неща :) В следващата серия чакаме българина да отнесе Хъмаяни като гладен циганин баничка и да я размята като лайнян вестник из храсти. Дано дотогава да и пораснат циците, че да може зрелището да е по-ефектно.

С третия филм за деня, комшиите направо ме размазаха от смях. Става дума за филма G.O.R.A. Ако не сте гледали турски фантастичен филм, това е точно този, който не трябва да пропуснете. Яки ебавки и мохабети! Ще цитирам само един, който запомних: "Какви са тия червени и сини хапчета бе, душко? Да не сме в Матрицата? ...не бе това са ми хапчетата за кръвното".

[ Коментари: 3 ]
Коментари

Дърво?


който е гледал G.O.R.A. знае за какво става дума ;) Филма е просто уникален ;)

Написа MacTeP на 30-Jan-2006 18:15


Говорейки за Хитър Потър - http://www.nearlygood.com/video/harrypotter.html

Написа Тодор Петков на 31-Jan-2006 06:54


Е гора си е гора, голям хилеж беше, кога го гледах. Комшулука са се постарали :)) Препоръчвам за гледане.

Написа jofcho на 01-Feb-2006 10:04