< HomePage | Снимки
<- Петък, 25 Март 2005 | Начална страница | Неделя, 27 Март 2005 ->
Събота, 26 Март 2005

Шведите ни натупаха точно както очаквах, макар че бях оптимист и предвиждах 2:1 за тях, пък тя каква стана.

Понеже хората гледат мача по К1, bTV бяха решили да компенсират намаляването на аудиторията си с брутални новини. Примерно: мангалки продавали деца в Гърция за десет хилки в зелено.

За илюстрация вадят репортаж от циганската махала в Сливен, където някаква смотла разправя "многу сми биедни, ниема кфо да идем, идинайсе деца, не можем да ги храним, те за тва ората продават децата в Гърцията". Мама ти дейба проста, кой та е карал да раждаш единайсет деца, ма тъпа краво? Такива идиотки и мъжете им идиоти, на третото дете да им режат тръбите за да не се плодят, ебаси и чудото.

Показват след това някакъв тип с мръсен потник и го питат, от махалата продават ли деца в Гърция. Наш'то момче естествено е пич и вика "Как да не продават? Продават! И аз да имам и аз ще продавам!!!". Тоя направо изтрепа рибата.

Следва репортаж за некви хлапета от дом за сираци, дето не искали старата си директорка. Пак некви "тъмни елементи", като ги гледам се забавляват, щото естествено докато "протестират" не учат. За кво му е на човек да учи, като може да диша лепило, да проси и да "мие" прозорци по кръстовищата.

Другите новини нямам сили да коментирам, но вече се чувствам ужасно информиран, благодарско.

Ай да не споменавам за чалгарският конкурс "Мис Чалгария^WБългария", на която Азисчо беше водещ и на плейбек пееше "Хубава си моя горо", докато манекенки поклащат тела в такт. Вдигнаха си акцииките, сега за свирки и други манипулации повече кинти ще вадят момичетата. Ехеее друго си е да се похвалиш, че си ебал участничка в Мис България. И парите са едни други. Манекенкиии, 50 лв. на час...

Върха естествено е Нова телевизия с предаването "Горещо". Голяма оферта измислили - ако изпратите писмо, в което добре да опишете защо ви трябва нов бюст, те ще ви подарят безплатна операция на циците в някаква си клиника. Ебаф маааму...

[ Коментари: 6 ]
Коментари

А ако им обясня в писмо що хич не ми трябват корема и циците, дето съм развил последните няколко години - дали ша помогнат нещо хорицата?!

Жоро, нямаш си на представа колко съм съгласен с тоз ти постинг... :(

Написа Дончо (www) на 28-Mar-2005 14:30


Абе мааму, имай милост, аз не гледам телевизия точно заради такива работи, няма нужда ти да ставаш проводник на простотията им в блог пространството :)

Написа Васил Колев (www) на 29-Mar-2005 00:31


Бе то е забавно, само да не си често изложен на това забавление. Повярвай ми въпреки, че докато ги гледам тези дивотии и клатя глава невярващо, се хиля много и изобщо не ми пречат. Просто приемам, че журналята лъжат и преувеличават.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Mar-2005 07:21


....пък и малко простотия не пречи :-)))

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 29-Mar-2005 07:21


И да паднем и да бием ...... :-)... Мое да паднахме в събота... ама са утре ше ги скъсаме Маджарите ... ;-) ...

Написа Alex (www) на 29-Mar-2005 22:05


А дано ги скъсаме, да не ни скъсат те шошоните :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 30-Mar-2005 05:25