< HomePage | Снимки
<- Сряда, 23 Февруари 2005 | Начална страница | Петък, 25 Февруари 2005 ->
Четвъртък, 24 Февруари 2005

За феновете (получих адреса от Габо): какво се случва в Star Wars III в снимки. Ако не обичате да знаете какво става във филма, не ходете на този адрес.

In other news, папата благодари на Бог за интернета. Тя светата църква, много яко използвала технологиите. От както спряха да горят хора задето казвали, че земята е кръгла, много са напред с техниката. Аз пък се чудя дали да не благодаря на "светата църква" за "светата инквизиция". Отец Торкемада, дали се оригва на мляко и мед и дали поклаща сластно девици из рая, в който и ти ще отидеш ама друг път, щото си грешник и имаш два 24/7 порно канала, за които трябва да се покаеш, гадино.

Преди няколко дни някакъв психар се беше опитал да ми спамне коментарите на дневничето ми с цитати от християнската библия, в която ме приканваше да се покая, едва ли не да почна да точа лиги по господ и естествено да подпомогна светата църква, щото те са едни бедни хорица и не могат да мажат масълце на черният хлебец, който папат. Па то само с черен лебец живее ли се, дейба. Трябва и луканка да се слага отгоре, пък и с Гролш да се пребутва. Ай сиктир.

[ Коментари: 2 ]
Коментари

Уф, не можах да се сдържа :( Много брутално, обаче! Сега остава да чакам VII серия.

Написа ico (www) на 24-Feb-2005 10:08


Аха..и при теб ли ..аз мислех, че само аз съм "грешника"...и при мен се появи някакъв такъв образ в коментарите преди седмица-две....Напълно съм съгласен с мнението ти за тях....

Написа MiCRoPhoBIC (www) на 24-Feb-2005 14:23