< HomePage | Снимки
<- Понеделник, 4 Октомври 2004 | Начална страница | Сряда, 6 Октомври 2004 ->
Вторник, 5 Октомври 2004
Вчера

Преди около година имахме нещо като понеделнишен ритуал. Без да сме го планирали се събирахме, тръгвахме по кръчмите (въртейки обикновенно Халбите-Дивака-О'Шипка) в резултат на което по малките часове на деня бяхме "дърфо пияни". Не знам кога се прекрати традицията, но вчера май я възобновихме. Заседнахме в два следобед в Халбите за по супа (както преди) и докато си говорехме за живота, вселената и всичко останало направихме по 4-5 ракии, а аз докато хапвах пих и бира. Естествено това ни доведе до изключително тъпо състояние в което можехме само да се хилим или да заспиваме, но пък беше весело. Със сигурност не бях минавал през Витошка в шест следобед едва вървейки :)

Вече днес

Първата лекция в курса по Мрежова сигурност. Всеки от лекторите беше представен поотделно, след един дълги приказки за това колко е велик курса (е па такъв е!) По реда на представянето: чудесено момче, прекрасно и скромно момче (аз :), великолепно момче, страхотно, невероятно, единствено по рода си, ммммммомченцееее, Ники. Той се направи на скромен и не се представи но другият час ще отделим само за него, хехехе.

Лекциите започват в четвъртък и предполагам, че ще се забавляваме колко и всеки друг семестър.

[ Коментари: 7 ]
Коментари

Аз съм студент първи курс във физическиия факултет на СУ .. мога ли да посещавам курсовете по мрежва сигурност? мерси предварително :)

Написа Alexander (www) на 08-Oct-2004 20:50


Няма никакъв проблем да се посещава курса отвсеки. Просто няма да му пишем официална оценка :)

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 09-Oct-2004 14:40


Какво ще рече неофициална ...никаква или ? или ще има някаква която няма да има значение?

Написа alexander (www) на 12-Oct-2004 08:59


Ще рече че можеш да направиш тестовете и да си видиш резултата, но няма да имаш оценка. Запиши се на сайта с някакъв фалшив факултетен номер, просто за да те предвидим за тестовете.

Написа Георги Чорбаджийски (www) на 12-Oct-2004 11:11


[Quote:]
Тази форма е предназначена за студенти от ФМИ на СУ. Ако не сте такъв, моля не я попълвайте. Записването за курса от тази форма няма нищо общо с ФМИ. За да запишете курса като изборен във ФМИ, трябва да отидете в стая 209 и да попълните формуляра за изборните курсове. ->> Студентите от първи курс нямат право на изборни курсове. <--
[End of Quote]

Май няма да ми се отвори парашута ... все пак щеше да ми бъде интересно да посещавам курса ви . Хмм а и да се записвам с фалшиф факултетен номер .. :| незнам ...

Написа Alexander (www) на 12-Oct-2004 20:33


За посещаването на курса няма никакъв проблем - залата е голяма, места има, идваш и слушаш. Няма да си първият, който идва да слуша и не е студент от ФМИ, няма и да си последният - а нито за нас, нито за студентите от ФМИ ще е неприятно да идват и други хора, да се носи славата на университета и факултета :)

Записването във формата е с няколко цели - да знаем колко тестове да подготвяме, да знаем колко души ще трябва да изпитваме, да знаем общо-взето колко души да очакваме по лекциите (макар че това последното обикновено няма нищо общо с броя на записалите се :) Нито ФМИ, нито каквато и да била друга "официална" институция получава някакви резултати оттам; те са си само за удобство на водещите курса и на хората, които искат да получат някаква полза от него. Записвай се смело!

Написа Петър Пенчев (www) на 13-Oct-2004 13:28


Добре тогава ... обнадеждихте ме и ще се запиша за курса ... сигурно е много интересен ... но ще се запиша с моя си факултетен номер от СУ :)

Написа alex на 13-Oct-2004 20:14